Huippumalli paljastaa mikä miehessä on viehättävintä

07.08.2012 08:15 - Eeva Rajala

Monet miehet kuolaavat huippumallien perään, mutta mikä kuvankauniin huippumallin mielestä miehessä on houkuttelevinta?

27-vuotias huippumalli Bar Rafaeli kertoo, että miellyttävä hymy ja kauniit hampaat ovat viehättävintä miehessä. Nainen katsoo ensimmäisenä miehen hampaita.

- Kun miettii tämän hetken oikomishoitomahdollisuuksia, en ymmärrä, miksei ihmiset korjaisi hampaitaan, Rafaelin kertoo Maxim-lehdelle.

Muun muassa hyvähampaisen Leonardo DiCaprion kanssa aiemmin seurustellut ja tällä hetkellä lumilautailija Shaun Whiteen yhdistetty huippumalli vaatii mieheltä myös, ettei tämä esitä liikaa olevansa coolein mies maailmassa.

- Jos joku on hauska, hänen pitäisi sanoa jotain hauskaa. Jos joku on suloinen ja hellä, hänen pitäisi myös puhua sillä tavalla. Ole vain oma itsesi, Rafaeli kertoo.

Kuten monet muutkin kuvankauniit naiset, myös Bar Rafaeli kertoo harmistuneena, ettei hän useinkaan pyydetä ulos.

- Usein syynä on se, etten oikeastaan käy ulkona missään. Olen yleensä kuvauksissa tai menen nukkumaan aikaisin. Minulla ei ole mahdollisuuksia tavata ihmisiä, paitsi liikemiehiä lentokoneessa. He ovat kuitenkin kaikki naimisissa ja paljon minua vanhempia, Rafaeli harmittelee.

Seuraavan kerran kun olet ulkona iskemässä kuvankaunista naista, muista olla oma itsesi. Ja kaiken varalta käy hammaslääkärissä!

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat