Suomalaistähden ongelma: Hatut eivät mahdu päähän

13.08.2012 19:15 -

Pelle Miljoonalla on erikoinen ongelma, sillä hän rakastaa hattuja, mutta mitkään kaupoissa myytävät hatut eivät tunnu mahtuvan hänen päähänsä.

Pelle Miljoona saapuu Voicen haastatteluun vihreä hattu päässään. Pelle kertoo, että hattu on teetetty, sillä mitkään kauppojen valikoimiin kuuluvat hatut eivät yksinkertaisesti mahdu hänen päähänsä. Pellen pää ei ilmeisesti ole normaalia suurempi, mutta miehen rastakampaus on niin massiivinen, että paksujen rastojen takia hatut jäävät pieniksi.

Pelle kertoo keskittyvänsä yhteen projektiin kerrallaan. Mies nauttii sekä biisien että kirjojen kirjoittamisesta, mutta eri aikoihin.

- Levyn teko on aika turhauttavaa. Teen levyjä, mutta omansa pitäisi ainakin saada takaisin siinä prosessissa. Jos biisejä syntyy niin totta kai herää myös halu äänittää niitä. En kuitenkaan kuvittele, että meidän musiikki olisi mitään hittikamaa.

- Nyt kun kirja on ulkona voin taas kelata musiikkia. Olen sillä tavalla one-track minded, Miljoona naureskelee.

Biisien ja kirjojen kirjoittamisen välillä Miljoona ei näe suurta eroa.

- Ne on yllättävän lähellä toisiaan. Tekstissä arvostan rytmiä ja svengiä sekä hyvää tarinankerrontaa. Jos pystyt kertomaan kolmessa minuutissa tarinan niin se on hieno asia. Romaani on tavallaan pidennetty kappale, mies mietiskelee.



Miljoona innostui poseeraamaan Usain Bolt -tyyliin.

Kilpailut

Uusimmat