Maria Drockila, oletko Speden tytär?

14.08.2012 21:00 - Mikko Räsänen

90-luvun kohumissi Maria Drockila palasi julkisuuteen Julkkis-Diilin kilpailijana. Voice selvitti vastausta pitkään liikkuneeseen huhuun.  

Maria Drockila oli vuoden 1997 kohumissi. Hänet valittiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi, mutta hän luopui pian kruunustaan, kun Spede Pasanen nimitti hänet yllättäen Spede-Yhtiöiden toimitusjohtajaksi. Nimitystä ihmeteltiin, sillä Spede-yhtiöt tekivät miljoonaluokan viihdebisnestä ja Maria oli vasta 19-vuotias nuori kaunotar, jolla ei ollut kokemusta liikemaailmasta.

Aluksi huhuttiin, että Spedellä ja Marialla olisi ollut suhde, mutta liikkeelle lähti myös toinen huhu, jonka mukaan Maria olisi todellisuudessa Speden tytär. Kaksikko vakuutti kuitenkin olevansa vain hyviä ystäviä.

Kun Maria nyt yli vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen palasi julkisuuteen tänään järjestetyssä Diili-infossa, päätti Voice selvittää vihdoin totuuden sitkeästi eläneeseen huhuun.

Maria Drockila, oletko sinä Speden tytär?

- En vastaa tuohon kysymykseen. Tein aikanaan päätöksen, etten lähde kommentoimaan noita asioita ja sama päätös pitää.

90-luvulla tuntui, että kohuotsikot olisivat seuranneet sinua. Pelottaako, että kun nyt palaat julkisuuteen, olet kohta taas kohulööpeissä?

- Katsotaan, onko niin, että aiheutan kohuotsikoita tahattomasti.

Mikä sai sinut palaamaan nyt julkisuuteen?

- No ensinnäkin se, että ohjelma on juuri Diili. Työkaverini ovat katsoneet ohjelmaa aiemmilla kausilla ja sanoneet, että minun pitäisi olla mukana. Nyt sitten pyydettiin.

Miten hyvin tunnet Diili-ohjelman?

- En ole nähnyt yhtään kokonaista ohjelmaa, sillä en edes omista televisiota.

Kilpailut

Uusimmat