Kaksi miestä ja kalutyttö - Tämä kolmikko julistaa sodan Suomen hometaloille

22.08.2012 23:15 - Mikko Räsänen

Harjakaisen ja Piisisen talkoot -ohjelmassa pureudutaan suomalaisten talojen homeongelmiin.

- Suomessa on yli 250 000 pientaloa, mitkä olisivat homeen takia välittömien toimenpiteiden tarpeessa, Remonttireiskana tunnettu Jorma Piisinen kertoo Suomen talokannan hometilanteesta.

Piisinen on mukana Harjakaisen ja Piisisen talkoot -ohjelmassa, jossa homeongelma tuodaan ihmisille tutuksi. Kuten ohjelman nimestä voi päätellä, on Piisisellä aisaparinaan Putous-ohjelmasta tuttu Timo Harjakainen.

- Harjakainen on mukana, että hänen avullaan saadaan ihmiset kiinnostumaan homeongelmasta. Eli minä kerron ohjelmassa asiaa, Harjakainen hoitaa huumorin.

- Lavastamme studioon talojen erilaisia rakenteita ja näytämme havainnollisesti, miten eri rakenteet oireilevat ja miten homeen voi tunnistaa ajoissa. Liian usein se ensimmäinen mielikuva homeen mahdollisuudesta on se, että työkaveri huomauttaa, että "sinä haiset ihan homeelta".

Aku Hirviniemen esittämän Timo Harjakaisen lisäksi ohjelmassa on mukana kaunis Janica, jota esittää Diana Anttila. Janican tehtävänä on esitellä työkaluja ja niiden käyttötapoja.

- Hän on meidän kalutyttömme. Hän on se todellinen syy, miksi kukaan tulee ohjelmaa katsomaan, Hirviniemi vitsailee.

Harjakaisen ja Piisisen talkoot alkaa MTV3:lla 22. syyskuuta

Kilpailut

Uusimmat