Salkkari-Sepon itsemurha-halut uuvuttivat näyttelijän: Oli raskasta lähteä töihin!

26.08.2012 20:15 - Senni Loikala

Pihlajakadun talonmiestä Seppo Taalasmaata näyttelevä Jarmo Koski kertoi Voicelle työkuulumisiaan.  

Salatut Elämät -televisiosarjassa yli kymmenen vuotta Seppo Taalasmaata näytellyt Koski kertoo olleensa uupunut niihin aikoihin, kun hänen roolihahmonsa oli päättänyt tehdä itsemurhan. Koska näyttelijät työskentelevät tunteidensa kanssa, on Kosken mukaan mahdotonta unohtaa ja päästä eroon vasta koetuista painostavista ja ahdistavista tuntemuksista.

- Kyllä se oli raskasta lähteä töihin tapaamaan kuolevaa miestä, selvittää Koski.

Pihlajakadun vakikasvo kertoo, että hän pitää kaikista eniten komediallisista kohtauksista. Kun asioita kerrotaan huumorin kautta, ne menevät paremmin perille ja jäävät mieleen. Koski nostaakin esille erään menneistä suosikkirooleistaan, nimittäin arkistonhoitoja Abel Siimeksen roolin Mika Waltarin näytelmässä Rakas lurjus. Koski pääsi roolissa käyttämään runsaasti komediallisia kykyjään ja ominaisuuksiaan. 

Koski nostaa kuninkuuslajikseen juuri teatterinäyttelemisen huolimatta pitkästä urastaan Salatuissa Elämissä. Koski arvostaa teatterin tekemisessä etenkin vuorovaikutusta yleisön kanssa. Pian Koski pääsekin jälleen lavalle, sillä hän on mukana kahden näyttelijän näytelmässä Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike. Seppo Honkosen ohjaama näytelmä saa ensi-iltansa Porin teatterissa helmikuussa 2013.

Kilpailut

Uusimmat