Harri Ollille tuomio pahoinpitelystä – öykkäröi oikeudessa

29.08.2012 07:45 - Eeva Rajala

Ex-mäkihyppääjä Harri Olli tuomittiin eilen 30 päivän ehdolliseen vankeuteen avovaimonsa pahoinpitelystä. Tuomion lukeminen ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kertovat iltapäivälehdet. 

Kun tuomari Lahden käräjäoikeudessa julkisessa oikeudenkäynnissä kutsui asianosaiset saliin sisään, Harri Ollin ja hänen puolisonsa perässä saliin marssi myös median edustajia. Ex-mäkihyppääjää tämä asia ei miellyttänyt.

- Ovatko nämä asianosaisia? Minä lähden vi***un täältä, mies latasi ja lähti tuohtuneena keskisormea näyttäen pois salista.

Tuomari yritti kuuluttaa Ollia takaisin oikeussaliin, mutta vasta viidentoista minuutin jälkeen Olli saapui takaisin saliin poliisien saattaessa.

Oikeudessa puitiin Lahdessa huhtikuussa tapahtunutta pahoinpitelyä. Pariskunta oli viettänyt iltaa paikallisessa ravintolassa. Illan aikana pariskunnalle oli tullut riitaa kotiin lähdöstä, ja riita oli vain pahentunut. Olli olisi halunnut lähteä jo kotiin, mutta avopuoliso olisi halunnut jatkaa iltaa. Lopulta ex-mäkihyppääjä oli käynyt naiseen käsiksi ja lyönyt tämän päätä kerrostan seinään.

Naisystävällä ei ollut rangaistusvaatimusta, sillä hän kertoi asian olevan jo sovittu. Pariskunta muutti tämän pahoinpitelytapauksen jälkeen saman katon alle. Syyttäjä vaati Ollille ehdollista vankeutta tai sakkoja. Tuomarin kysyessä Ollilta kantaa vaatimuksiin, opiskeleva mies vastasi tylysti:

- Ei mulla ainakaan rahaa ole. Mistäs tuloja olisi.

Ilta-Sanomat uutisoi huhtikuussa, että Harri Olli olisi palaamassa mäkihypyn pariin, mutta lehden tietojen mukaan näin ei kuitenkaan ole käynyt.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat