Onko Kauhea kankkunen 3 kaikkien jatko-osien äiti?

12.09.2012 10:15 - Eeva Rajala

Jo aiemmin ohjaaja Todd Phillips vahvisti, että Kauhea kankkunen –elokuvasarja päättyy tulevaan kolmanteen osaan. Nyt trilogian päätösosan yksityiskohtia on julkaistu. 

Juuri alkaneiden kuvausten kunniaksi elokuvayhtiö on halunnut paljastaa hieman elokuvan juonesta. Tällä kertaa kukaan ei ole menossa naimisiin, mutta silti kaverukset Phil, Stu ja Alan joutuvat ratkomaan kankkuspäissään, mitä viime yönä tuli tehtyä.

- Tällä kertaa ei ole häitä. Ei ole polttareita. Mikään ei voi mennä pieleen, eihän? Mutta kun kyseinen susilauma lähtee tien päälle, kaikki on mahdollista, elokuvan juonesta kerrotaan.

Aiemmin on kerrottu, että kolmas elokuva keskittyisi siihen, kun Zack Galifianakisin roolihahmo karkaa mielisairaalasta. 

Kauhea kankkunen 3 -elokuvaa odotetaan jo kieli pitkällä ja sitä on tituleerattu yhdeksi odotetuimmista jatko-osista, jopa kaikkien jatko-osien äidiksi. Ohjaaja Phillips on luvannut elokuvasarjan faneille tekevänsä sopivan päätöselokuvan tälle sekasortoiselle, toivottomalle ja huonoja valintoja tekevällä kankkusryhmälle.

Kauhea kankkunen 3 -elokuvassa nähdään tutut näyttelijät Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha ja Zack Galifianakis. Lisäksi ex-nyrkkeilijä Mike Tyson tekee jälleen cameo-roolin. On myös vahvistettu, että näyttelijä Ken Jeong tuo elokuvaan mukanaan vielä kerran hullun Mr. Chown. Mukana on myös ykköselokuvassa stripparia näytellyt Heather Graham.

Kauhea kankkunen 3 saa ensi-iltansa kesällä 2013. 

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat