Mikä muutos! Tältä näyttää uutuuselokuvan RoboCop

15.09.2012 21:15 - Eeva Rajala

80-luvun huippusuositun RoboCop-elokuvan uutuusversion kuvaukset lähtivät käyntiin tänään Torontossa. RoboCopin ulkomuotoakin on päivitetty. 

RoboCopia ja poliisi Alex Murphya uudessa elokuvassa esittää ruotsalaisnäyttelijä Joel Kinnaman, joka nähdään myös tällä viikolla ensi-iltansa saaneessa Helppoa rahaa 2 -elokuvassa.

RoboCopin ulkomuoto on muuttunut täysin. Kun 80-luvun elokuvien harmaan metallinen robottipuku vaihtuu uudessa elokuvassa elastisemman näköiseksi. Ja tulee puvusta mieleen myös hieman mieleen Batmanin supersankaripuku. Katso kuvia uudesta RoboCop-univormusta täältä! (Comingsoon)

RoboCop-elokuvan ohjaa Jose Padilha ja se saa ensi-iltansa ensi vuoden syksyllä. Kinnamanin lisäksi elokuvassa nähdään muiden muassa Gary Oldman, Michael Keaton ja Samuel L. Jackson.

Uutuuselokuvassa eletään vuotta 2028. Alex Murphy on rakastava perheenisä, joka haavoittui vakavasti ampumavälikohtauksessa. OmniCorp-niminen teknologiayritys käyttää hyväkseen korkealaatuista robottitiedettä pelastaakseen miehen hengen. Hän palaa Detroitin kaduille superpoliisina.

Alkuperäinen Paul Wellerin tähdittämä RoboCop-elokuva ilmestyi vuonna 1987. Elokuvaan tehtiin jatko-osat vuosina 1990 ja 1993. Voit verestää muistoja katsomalla vanhan elokuvan trailerin alta.

Kilpailut

Uusimmat