60-vuotias Hollywood-tähti yllättyi: Minustako toimintatähti?

01.10.2012 16:15 - Eeva Rajala

Näyttelijä Liam Neeson kertoo Voicelle yllättyneensä, kun hänestä alettiin yhtäkkiä vanhoilla päivillä koulia toimintatähteä.

Neeson tähdittää tällä viikolla ensi-iltansa saavaa Taken 2 -elokuvaa. Ensimmäinen Taken-elokuva tehtiin vuonna 2008 ja elokuvan suosio yllätti kaikki. Monet kuvittelivat, että elokuva on vain yksi toimintaelokuva muiden joukossa, mutta siitä tulikin kunnon kassamagneetti. Tämän jälkeen Neeson leimautui toimintatähdeksi, mikä miehen mukaan yllätti täysin.

- Se oli todella yllättävää. Olin yllättynyt ensimmäinen elokuvan suosiosta. Luulisin, että kaikki me olimme. Ja sitten Hollywoodista alettiin lähettää minulle toimintaelokuvien käsikirjoituksia. Kroppani huusi vastaan, että ei kai taas, naureskelee Neeson Voicen haastattelussa.

Ensimmäisessä Taken-elokuvassa albanialainen mafiaryhmä kidnappasi Neesonin esittämän salaisen palvelun entisen agentin tyttären. Tällä kertaa sama mafiaryhmä jahtaa agenttia itseään, mutta perhettäkin vainotaan. Katso elokuvan traileri alta ja verestä muistojasi ensimmäisen Taken-elokuvan trailerilla:

Kilpailut

Uusimmat