Kaikki artikkelit

Liam Neeson on toimintaelokuvien kestotähti. Tänä vuonna 69 täyttävä näyttelijä suunnittelee kuitenkin rankimmista rooleista luopumista - mutta vasta parin elokuvan jälkeen.
Liam Neeson kertoo, että ei oikeastaan ole kartalla Tähtien sota -elokuvien nykytilasta.
Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka julkaistiin vuonna 1999.
Taken on jättänyt jälkensä paitsi elokuvien myös internetin historiaan.
Näyttelijä paljasti haastattelussa joskus toivoneensa, että joutuisi kohtalokkaaseen konfliktiin.
Seitsemän vuotta sitten leskeksi jäänyt Neeson on vihdoin löytänyt "Sen Oikean".
Muun muassa Rakkautta vain -elokuvassa näytellyt Liam Neeson myöntää, ettei hän ole vieläkään sinut vaimonsa kuoleman kanssa.
Liam Neeson tietää, mitä on tosirakkaus.
Pohjois-Irlannista kotoisin oleva näyttelijä Liam Neesonia voi ihailla monen syyn vuoksi. Se, että mies omaa lumoavan puheäänen, on vain yksi hänen hyvistä puolistaan. 
Naisilla on vaikeampaa saada pitkä ja menestyksiä sisältävä ura Hollowoodissa kuin miehillä. 
Uusi Daniel Craigin tähdittämä Bond-elokuva saa ensi-iltansa myöhemmin tässä kuussa. Rooliin oli taannoin ehdolla myös uuden Taken 2 -toimintaelokuvan päätähti.
Näyttelijä Liam Neeson kertoo Voicelle yllättyneensä, kun hänestä alettiin yhtäkkiä vanhoilla päivillä koulia toimintatähteä.
Irlantilaisnäyttelijä Liam Neeson joutui hyytäviin kuvausolosuhteisiin uuden The Grey – Suden hetki -elokuvan kuvauksissa.
Laulaja tunnettu Rihanna kokeilee siipiään näyttelijänä ja tähden tulevasta elokuvasta onkin nyt ilmaantunut ennakkomateriaalia.