Yllätysnimi Oscar-gaalan juontajaksi – vitseistä jo liian roiseja?

02.10.2012 20:15 - Eeva Rajala

Ensi vuoden puhutuin palkintogaala lähestyy. Oscar-gaalan juontaja herättää aina tunteita puolesta ja vastaan, ja niin tekee varmasti myös juontajan pestissä debytoiva miestähti. 

Oscar-gaalan juontajaksi on nimittäin pestattu muun muassa Family Guy -piirrossarjan takaa löytyvä animaattori-koomikko Seth MacFarlane. Nimeä pidetään hienoisena yllätyksenä, sillä monesti Oscar-gaalan juontajaksi on haluttu hieman nimekkäämpi henkilö. Tosin tämä mies osaa viljellä hulvatonta huumoria yllin kyllin. 

- Olen valtavan etuoikeutettu, että minua kysytään juontamaan Oscareita. Ajatukseni kuullessani uutisen olivat: ensinnäkin teen kaikkeni, jotta olen kaikkien odotusten arvoinen ja toiseksi: toivottavasti elokuva-akatemia ei saa selville, että juonsin Charlie Sheenin roastauksen, MacFarlane kertoo lausunnossaan.

MacFarlane osaa roisin huumorin jalon taidon ja esimerkiksi Comedy Centralin roast-tilaisuuksissa miehen heitot saavat kuuntelijankin punastelemaan.

Tällä juontajapäätöksellä Yhdysvaltain elokuva-akatemia haluaa todennäköisesti päivittää Oscar-gaalan ilmettä sekä huumoria, mitä gaalan lavalla viljellään. On kuitenkin selvää, että moni silmäpari katsoo kriittisesti miehen edesottamuksia Oscar-gaalan lavalla. Monet vertaavat häntä tahtomattaankin muun muassa Billy Crystaliin, Steve Martiniin tai Whoopi Goldbergiin.

Järjestyksessään 85. Oscar-gaala järjestetään 24. helmikuuta.

Olisikohan Oscar-gaalaan tulossa tällaista huumoria:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat