Nicole Kidman tunnustaa: Uusi mieheni avasi minut seksuaalisesti

09.10.2012 19:45 - Heli Thoren

Kidman kertoo olleensa hyvin epävarma liitossaan Tom Cruisen kanssa. Vasta uusi mies onnistui vapauttamaan näyttelijön - monella tavalla.

Nicole Kidman tuli julkisuuteen mennessään naimisiin Tom Cruisen kanssa jouluaattona 1990. Pari eli yhdessä yli kymmenen vuotta. Suhde loppui, kun Cruise rakastui vastanäyttelijäänsä Penelope Cruziin Vanilla Sky -elokuvan kuvauksissa.

Eron jälkeen Kidman on ollut vaitonainen, mitä on tullut aiheeseen Tom Cruise. Nyt tuoreimmassa Harper's Bazaar -lehdessä Kidman paljastaa yksityiskohtia parin liitosta ja puhuu avoimesti myös uudesta avioliitostaan.

Vaikka kaunista ja kuuluisaa paria ihailtiin kaukaa, Kidman tunnustaa, että tunteet liiton sisällä eivät aina olleet niin harmoniset. Kidman oli naidessaan Cruisen vielä tuntematon Yhdysvalloissa. Liiton myötä hän joutui julkisuuden valokeilaan. Katseiden alla olo tuntui Kidmanista oudolta ja vaikealta.

- Olin hyvin ujo. En tuntenut oloani ollenkaan hyväksi, Kidman kertoo.

Vasta parin erotessa Kidman alkoi vapautumaan. Hän kuvailee, että eron jälkeen julkisuus tuli hänen työnsä myötä. Se tuntui tähdestä paljon paremmalta. Kidman kertoo myös, että tavattuaan nykyisen miehensä Keith Urbanin, hän alkoi saamaan kumppaniltaan turvaa ja itsevarmuutta.

- Avauduin monella tavalla. Se tapahtui sitä kautta, että hän oli minulle hyvin kiltti ja ymmärsi minua. Hän myös avasi minua monella tapaa, myös seksuaalisesti, KIdman tunnustaa.

Nicole Kidman tunsi olonsa Tom Cruisen rinnalla epävarmaksi.

Lähde: Harper's Bazaar -lehti

Kilpailut

Uusimmat