Kardashianien perheessä draamaa - uusi avioero

15.11.2012 07:15 - Eeva Rajala

Kardashianin siskokset ovat saaneet julkisuuden lisäksi nyt muutakin ajateltavaa. Lehtitietojen mukaan perheen isähahmo Bruce Jenner hakee eroa vaimostaan, Kardashianien äidistä Kris Jenneristä.

National Enquirer -lehden lähteen mukaan Bruce on kyllästynyt siihen, että Kris kohtelee häntä kuin kynnysmattoa. Miehen mukaan 55-vuotias Kris flirttailee koko ajan nuorempien miesten kanssa ja naisen ego suurenee päivä päivältä.

63-vuotias entinen olympiakultamitalisti onkin jo keskustellut erosta asianajajansa kanssa. Todennäköisesti pariskunta jakaisi tasan arviolta 155 miljoonan dollarin eli noin 122 miljoonaa euron omaisuuden.

- Kris koko ajan vähättelee Brucen ulkonäköä ja valittaa yhteisille ystäville, miten tylsä ja vanha ääliö mies on, lähde kertoo.

Jennerit ovat ehtineet olla naimisissa jo 21 vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 17-vuotias Kendall ja 15-vuotias Kylie. Lisäksi perheeseen kuuluu neljä lasta kaksikon edellisistä avioliitoista, muun muassa Krisin maailmankuulut tyttäret Kim, 32, Kourtney, 33, ja Khloe, 28. Bruce Jenner on taitanut saada tarpeekseen julkisuudesta ja Kardashian-nimestä.

- Hän inhoaa sitä, että pelikaverit vitsailevasti nimittävät häntä Bruce Kardashianiksi. Kris nähdään koko ajan perheen rahantuojana ja perheen päänä, ja Bruce on kyllästynyt tähän nöyryytykseen, lähde jatkaa lehdelle.

Aika näyttää, miten paljon tätä eroa ruoditaan julkisuudessa. Kardashianin siskosten miessotkujen selvittely on vienyt monesti palstatilaa kenties tärkeimmiltäkin jutuilta.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat