Medvedev antaa Tarja Haloselle kissanpennun – katso suloinen kuva

15.11.2012 07:45 - Eeva Rajala

Iltapäivälehdet kertovat tänään printtiversioissaan, miten Venäjän pääministeri on luvannut antaa presidentti Tarja Haloselle kissanpennun.

Pääministeri Dmitri Medvedev tapasi eilen yllättäen Suomen-vierailullaan myös Halosen, jolle hän muistutti, miten aikoinaan oli luvannut lahjoittaa Haloselle kissan. Iltapäivälehdet kertovat, miten Medvedev oli tuonut tapaamiseen kuvan suloisesta kissanpennusta, jonka oli valinnut Haloselle annettavaksi. Medvedev kertoo asiasta Facebookissaan kuvien kera.

Kyseinen sinisilmäinen kissanpentu on siperiankissojen sisarrotuun kuuluva Neva Masquerade, joita Ilta-Sanomien mukaan kasvatetaan erityisesti Pietarissa. Venäläinen Komsomolskaja Pravda -lehti kertoo, että kissanpentu voidaan luovuttaa Haloselle heti, kun esimerkiksi tarvittavat rokotukset ovat kunnossa.

"Äskettäin hänen lemmikkikissansa Miska kuoli. Sovin hänen kanssaan, että annan hänelle lahjaksi kissan, joka on samaa rotua kuin nettisuosiota nauttiva kissani Dorofei," Medvedev kirjoittaa Facebookissa Iltalehden mukaan.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Iltalehti, Dmitri Medvedevin Facebook-sivu

Kilpailut

Uusimmat