Yle: Simo Silmu jätti katkaisuhoidon kesken: Ei sopinut minulle

26.11.2012 07:15 - Eeva Rajala

Yölintu-yhtyeen solisti Simo Silmu on ollut otsikoissa alkoholinkäytöstään. Mies hakeutuikin hoitoon, mutta kertoi Ylen Arto Nybergin ohjelmassa jättäneensä sen kesken pettyneenä.

Iskelmälaulaja Silmu on nyt palannut keikoille sairausloman ja katkaisun jälkeen. Yölintu-yhtyeen juhlakiertue käynnistyi 22. marraskuuta ja yhtye pääsi kolmen parhaan joukkoon Syksyn sävel -kilpailussa ja tilanne yhtyeessä näyttää nyt olevan hyvä.

Silmu päätti, että katkaisun sijaan on parempi mennä eteenpäin omilla ehdoilla. Hänelle ei sopinut katkaisuun kuuluva ryhmäkeskustelu.

- Ajattelin, että ihan varmuuden välttämiseksi käydään hoitokuuri läpi, mutta se hoito ei sitten sopinut minulle. Joten jätin sen sitten kesken, mutta sain sieltä hyvä startin... En ole luonteeltani sellainen, että pystyisin ryhmässä puhumaan omista asioistani, käymään ihan kaikki sänkyhommista lähtien eteenpäin, Silmu kertoi Arto Nybergille.

Silmu ajatteli, että täytyy ottaa vain itseään niskasta kiinni. Omilla ehdoilla eteenpäin meneminen osoittautui miehen mukaan paljon paremmaksi vaihtoehdoksi. Laulajan mukaan soittaminen on työtä, jonka kanssa alkoholin ei sovi yhteen. Mutta milloin ihminen tajuaa, että juominen menee yli?

- Ihminen hiffaa sen sitten, kun ihminen juo liikaa. Kyllä sen jossain vaiheessa itse herää siihen, että ei tämä voi mennä näin, Silmu jatkaa.

Silmu selventää kuitenkin, ettei hommia jäänyt koskaan tekemättä, mutta töistä ei suoriuduttu ihan kympillä. Nykyään korkki ei ole täysin kiinni, mutta mies on erottanut työn ja vapaa-ajan toisistaan. 

Katso eilinen Arto Nybergin Yle Areenan kautta täältä!

Kilpailut

Uusimmat