Hunks-komistus: Rock-tähdet hyväilee bassoa, me hyväillään naista!

29.11.2012 14:45 - Mikko Räsänen

Hunks-tanssiryhmään kuuluva Petri "Mauno" Ahonen innostui vertaamaan tanssiryhmää rock-tähteyteen.

Hunks-tanssiryhmän keulahahmo Petri "Mauno" Ahonen vieraili Voicen lähetyksessä. Marianne Tuominiemen haastattelussa keskustelu kääntyi Hunksien pitkään historiaan ja kirjavaan yleisöön. Mauno kertoi, että Hunksien fanikunnan ikähaitari on todella laaja.

- Kyllä me ollaan poikabändikorvike monelle nuorelle tytölle. Sen aistii ja huomaa, kun käydään kauppakeskuksissa tekemässä show'ta, on siellä faneja 13-vuotiaista ylöspäin. Siellä on tyttäret, äidit ja mummit.

Onko yleisö muuttunut vuosien saatossa?

- Meidän kannalta positiivista on se, että fanikunta on nyt sitoutuneempaa ja laajempaa. Kun nuoret tytöt syntyvät tähän maailmaan, niin ne syntyy yhteiskuntaan, mihin kuuluvat Hunksit. Sä tavallaan opit elämään niin, että siihen kuuluu se, Mauno muotoili.

Nuoretkin fanit pääsevät Hunks-keikoille, sillä kaikki esiintymiset eivät ole K18-yleisölle ravintoloissa tai teattereissa.

- Kun esiinnymme messukeskuksissa ja päivätapahtumissa, on se silloin sitä poikabänditouhua.

- Kun tyttö varttuu 15-vuotiaasta ylöspäin, on siinä aika pitkä matka ennen kuin hän on täysi-ikäinen ja pääsee katsomaan niin sanotusti sen oikean show'n teatteriin tai muualle. Siinä on sellainen pitkä odotus ja jännitys, niin sen on huomannut, että kun tulee laajalta rintamalta niitä 18-vuotiaita tyttöjä, on se erittäin palkitseva yleisö, Mauno kertoo ja kehuu nuoresta yleisöstä lähtevän erityisen hyvin ääntä.

Juontaja mietti, onko Hunks-ryhmään liittyminen rock-tähteyden korviketta. Eli Hunkseihin liitytään, jos ei osata soittaa eikä laulaa. Innokkaimmat fanit palvovat Hunkseja kuin musiikki-idoleita. Maunon mielestä tämä on aiheuttanut mediallekin vaikeuksia.

- Media ei osaa oikein käsitellä meitä, kun se ei tiedä, mihin lokeroon meidät laittaa. Eli olemmeko rock-tähtiä vai olemmeko poikabändi, Mauno miettii ja kertoo, mihin lokeroon heidät pitäisi laittaa.

- Olemme välimaastossa. Olemme vähän kuin yhdistettynä rock-tähti ja jääkiekkoilija.

- Et sä voi rokkitähdistä ja Hunkseista puhua rinnakain, juontaja nauraa Maunon pohdinnoille.

- Mitä rock-tähdet tekevät erilaista kuin me? Ne hyväilee enemmän bassoa, me hyväillään enemmän naista, Mauno vastaa ja keskustelu päättyy nauruun.

Kilpailut

Uusimmat