Beatles-muusikon takahuonetoiveet paljastuivat – katso erikoinen vaatimuslista

08.01.2013 22:15 -

Paul McCartneylla on hyvin yksityiskohtaisia toiveita siitä, mitä hän haluaa takahuoneeseensa keikkojen ajaksi.

The Smoking Gun -sivusto on julkaissut nettisivuillaan Paul McCartneyn vuoden 2002 kiertueen raiderin eli toivelistan konsertin yhteydessä tarjottavista ruoista ja muista mukavuuksista.

Entinen Beatles-muusikko on julkisuudessa puhunut kasvisruokavalion puolesta, ja tämä näkyy hänen toivelistassaan. McCartney muun muassa vaatii, että lihaa tai lihan sivutuotteita ei tarjoilla pukuhuoneissa, henkilökunnan tiloissa eikä missään muuallakaan takatiloissa.

Hän ei myöskään suostu kuljetettavaksi limusiinilla, jossa on nahkaistuimet. Nahkaa ei saa olla missään muissakaan keikkapaikan huonekaluissa. Jopa keinonahka ja eläinkuviot ovat kiellettyjä huonekalujen päällysteitä.

Muusikolla on myös tarkat vaatimukset konserttipaikan koristusten suhteen. Kukkakoristuksista saa vastata vain "hyvämaineinen floristi", jonka tulee noudattaa tätä vaatimuslistassa alleviivattua kohtaa:

– Ei puita! Haluamme kasveja, jotka ovat yhtä runsaita alhaalta kuin ylhäältäkin, kuten viirivehkoja.

Osa vaatimuksista on toki ymmärrettäviä, kuten se, että ennen konsertin alkamista alue on tarkastettava pommikoirien avulla. Paul McCartneyn kiertueraideriin voi tutustua The Smoking Gunin sivulla.

Kilpailut

Uusimmat