Suomalainen naislaulaja pahoinpideltiin USA:ssa - katso dramaattinen kuva vammoista

09.01.2013 08:15 - Mikko Räsänen

Uuden musiikin kilpailusta tuttu suomalaislaulaja Jessica Wolff joutui kahden miehen pahoinpitelemäksi Miamissa.

Ensimmäistä soololevyään työstävä suomalaislaulaja Jessica Wolff joutui rajuun tappeluun uutena vuotena. Jessica oli matkalla Los Angelesiin tapaamaan Jimmy Westerlundia, jonka kanssa hän tekee levyä.

- Poikkesin matkalla Floridaan tapaamaan purjelaivan kapteenina työskentelevää poikaystävääni. Lähdin poikaystäväni ja laivan miehistön jäsenten kanssa juhlimaan uutta vuotta paikalliseen baariin, Jessica muistelee illan alkua.

Dramaattiset tapahtumat saivat alkunsa puolen yön aikaan siitä, kun Jessican poikaystävälle ja tuntemattomalle miehelle tuli suukopua.

- Kun myöhemmin lähdimme ravintolasta, oli kaksi kookasta kaveria odottamassa ulkona. He lähtivät seuraamaan poikaystävääni ja alkoivat soittaa suutaan. Yhtäkkiä he kävivät hänen kimppuunsa ja alkoivat hakata häntä.

- Vereni adrenaliinipitoisuus nousi hetkessä huippuunsa ja reagoin tilanteeseen enemmän vaistonvaraisesti kuin ajattelemalla asiaa järjellä. Heitin korkkarit jalastani, juoksin väliin ja löin toista hyökkääjistä kasvoihin. Tarkoitukseni oli varmaan saada toinen hyökkääjistä irti poikaystävästäni, koska yhtä vastaan hänellä olisi edes mahdollisuus puolustautua.

Suunnitelma toimi vain sen verran, että mies lopetti poikaystävän hakkaamisen - hän kuitenkin suuntasi aggressionsa Jessicaan.

- Mies kävi kimppuuni löi minua kasvoihin, ja minulla pimeni. Takaraivossani olevan kuhmun perusteella minun on täytynyt kaatua taaksepäin katuun.

- Seuraava muistikuvani on se, kun kömmin pystyyn ja hyppään takaisin tappeluun. Omat muistikuvani tuosta ovat epäselvät, mutta poikaystäväni mukaan hyppäsin toisen miehen selkään ja yritin ottaa lukko-otteen hänen kaulastaan.

- Mies pyöri ja minä hänen selässään, ja yritin samaan aikaan puhua, että jos lopetamme tappelun siihen, ei kukaan loukkaannu pahemmin, eikä tule isompia seurauksia.

- En tiedä johtuiko se puheestani vai jostain muusta, mutta tappelu loppui. Hetken päästä makasimme maassa nauramassa tapaukselle. En ymmärrä, miksi tilanne nauratti. Sen täytyy johtua adrenaliinista ja jännityksen laukeamisesta. Poikaystäväni selvisi tilanteesta muutamalla kuhmulla, mutta minä sen sijaan näytin siltä kuin minua olisi vedetty auton perässä.

Kotona Jessica peilin edessä Jessica tajusi vammojensa määrän.

- Kuhmu päässä, polvet ja jalkaterät tohjona, murtunut hammas, nenä ruhjeilla, suuret ruhjeet molemmilla puolilla lonkkaani, kipeä rystynen ja naarmuja siellä sun täällä. Ei onneksi mitään vakavaa kuitenkaan.

Nyt, kun tappelusta on kulunut viikko, on Jessica ehtinyt miettiä tapahtunutta. Hän sanoo, ettei kadu sitä, että säntäsi tappeluun väliin.

- Tekisin saman uudestaan, jos tilanne sitä vaatisi.

Jessica on toiminut stunt-naisena ja harrastanut kolme vuotta kungfua. Nyt hän kuitenkin joutui ensimmäistä kertaa osalliseksi oikeaan tappeluun.

- En opiskele kungfua siksi, että haluaisin oppia kuinka tapella, enkä voi edes kutsua itseäni taistelijaksi. Olen aina miettinyt, miten mahdan reagoida, kun eteen tulee tämän kaltainen tositilanne. Olen tyytyväinen siitä, että en jäätynyt tai mennyt paniikkiin.

- Inhoan väkivaltaa ja olen sitä mieltä, että aina kannattaa yrittää juosta pakoon, jos siihen vain on mahdollisuus. Mutta silloin, kun joku minulle läheinen on joutuu pahoinpidellyksi, en vain pysty seisomaan sivussa ja katsomaan sitä.



Kilpailut

Uusimmat