'Iholla-sarjan naiset esittävät kiinnostavampia kuin ovatkaan'

15.01.2013 16:15 -

Itsekin tosi-tv-ohjelmasta tuttu Sebastian Tynkkynen harmittelee, että nykyään tosi-tv-ohjelmien osallistujat eivät ole enää aitoja.

Vuonna 2011 Big Brotherissa kuudenneksi sijoittunut Sebastian Tynkkynen arvostelee eilen uuden kauden aloittanutta Iholla-ohjelmaa.

– Oli jännä huomata, että jo toisella kaudella osallistujilla oli opittuja malleja. Pari naista yritti tuoda itsestään paljon enemmän irti kuin mitä ovatkaan, Tynkkynen sanoi Voicen Viihdepäivän haastattelussa.

– Todennäköisesti he ovat itse käsikirjoittaneet osuuttaan. Jos ei nyt paperille, niin mielessään. He ovat miettineet, miten heidän elämästään saisi mahdollisimman viihteellistä. Varsinkin YleX:n toimittajasta huomasi, että hän todellakin tietää, mitä tekee, Tynkkynen jatkoi.

Entisen BB-kilpailijan mielestä tosi-tv on aidoimmillaan silloin, kun siihen osallistuvat ihmiset eivät ole aiemmin seuranneet vastaavanlaisia ohjelmia.

– Tosi-tv-ohjelmassa pitäisi olla ihmisiä, jotka eivät katso televisiota, ovat mahdollisimman vanhoja eivätkä ajattele välttämättä asioita loppuun saakka, Tynkkynen luetteli.

Kuuntele koko haastattelu:

Kilpailut

Uusimmat