Liikaa tietoa! LeAnn Rimes hehkuttaa seksielämäänsä

20.01.2013 20:15 - Rea Tallgren

Välillä maallikon on pakko miettiä, eikö julkisuuden henkilöillä oikeasti ole minkäänlaista halua yksityisyyteen? Ainakaan LeAnn Rimesilla se ei taida olla kovin vahva.

Laulajatar LeAnn Rimesin avioliitto on herättänyt paljon huomiota - lähinnä sen takia, että hän ja hänen näyttelijämiehensä Eddie Cibrian olivat molemmat tahoillaan naimisissa rakastuessaan. Kaksikko pettikin kumppaneitaan ja loppuenlopuksi molemmat erosivat tahoillaan saadakseen naida toisensa.

Rimes on puhunut suhteestaan Cibrianiin avoimesti lukuisissa haastatteluissa ja kerjännyt sääliä ja sympatiaa monenlaisilla tempauksilla. Hän on myös ihmetellyt ja harmitellut sitä, että hänen miehensä entinen vaimoa halua olla hänen kanssaan tekemisissä, vaikka hän haluaa vain kaikkien parasta.

Omaa asemaansa Rimes ei ehkä helpota kertomalla esimerkiksi tuoreessa haastattelussa avoimesti hänen ja miehensä seksielämästä.

- Harrastamme seksiä mihin aikaan päivästä tahansa, nainen hehkuttaa.

Cibrianin entinen aviovaimo Brandi Glanville ei ole salaillut inhoaan laulajatarta kohtaan ja onkin Twitterissä useamman kerran kommentoinut esimerkiksi Rimesin antamia parisuhdehaastatteluja. Tuoreinta haastattelua nainen kommentoi sanoen, että hänen avioerostaan kertovan kirjan  ennakkotilaukset kasvavat aina moninkertaisesti, kun Rimes antaa typerän haastattelun.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat