Melrose Place -kaunotar vuosiksi vankilaan taposta

15.02.2013 07:15 - Eeva Rajala

Melrose Place -hittisarjassa esiintynyt näyttelijäkaunotar Amy Locane on eilen tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen autolla tehdystä taposta. 

Locane töytäisi toista autoa New Jerseyssä kesäkuussa 2010 sillä seurauksella, että toisen auton mieskuski vammautui vakavasti ja pelkääjänpaikalla istunut vaimo menehtyi. Locane pidätettiin poliisin havaitessa alkoholia naisen hengityksestä.

Häntä vastaan nostettiin myöhemmin syytteet törkeästä kuolemantuottamuksesta ja autolla tehdystä pahoinpitelystä. Locane kiisti kummatkin syytteet vuonna 2011, mutta viime vuoden marraskuussa hän sai tuomion autolla tehdystä taposta.

Locanea uhkasi peräti 15 vuoden vankilatuomio. Tuomari kuitenkin lievensi tuomiota muun muassa sen takia, että naisella on kaksi terveysongelmista kärsivää ja erityishuomiota tarvitsevaa lasta. Onnettomuudessa mukana ollut mieskuski oli hyvin tyytymätön tuomarin lieventämisratkaisuun.

Vaaleahiuksinen Amy Locane kuului 90-luvulla pyörineen Melrose Place -sarjan alkuperäisiin näyttelijöihin ja esitti sarjassa Jaken omistaman baarin villihköä tarjoilijaa. Hänet korvasi sarjassa myöhemmin näyttelijä Daphne Zuniga.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat