Säteilevän kaunis Anne Mattila ei pode ikäkriisiä: 'On ihanaa täyttää 30!'

26.02.2013 15:15 - Mikko Räsänen

Anne Mattila odottaa malttamattomana ensi vuotta, koska silloin hän täyttää 30 vuotta.

Uutuusalbuminsa julkaisua odottava Anne Mattila kävi Voicen kuvauksissa Helsingissä. Toimituksessa kiinnitettiin huomiota siihen, miten raikkaan kauniilta Anne näyttää. Varsinkin luonnossa Annessa oli nähtävissä jopa yhdennäköisyyttä ex-Miss Suomi Sara Siepin kanssa.

- Olen kuullut tuosta joskus aikaisemmin, ja se kyllä imartelee. Sara on upean näköinen nainen. Minä taas olen aina pitänyt itseäni enemmän rumana ankanpoikasen, Anne kertoo.

Moni nainen alkaa potea ikäkriisiä siinä vaiheessa, kun täyttää 30 vuotta. Annelle tuo rajapyykki on tulossa täyteen reilun vuoden kuluttua. Hän kuitenkin korostaa, että ikäkriisistä ei ole merkkiäkään.

- Päinvastoin, oikein nautin siitä, että täytän 30 vuotta, Anne ilmoittaa päättäväisesti.

Ikääntymisestä nauttiminen liittyy osittain siihen, että Anne aloitti uransa todella nuorena, ja solmi ensimmäisen levytyssopimuksensakin jo 16-vuotiaana.

- Minua on aina ärsyttänyt tytöttely. Urani alussa kohtasin paljon epäilyksiä siitä, pystyykö noin nuori tyttö handlaamaan näitä hommia. Siitä on onneksi aikaa, eikä minua tytötellä enää, ja se on vain hyvä asia.

Kuuntele alta Annen uusi kappale Elämä on lahja.

Kilpailut

Uusimmat