Yö-yhtyeen ex-muusikko kiistää huumesyytteen jyrkästi

01.03.2013 07:45 - Eeva Rajala

Yö-yhtyeen riveissä vaikuttanut muusikko Jussi Hakulinen on kiistänyt jyrkästi häntä koskevat huumesyytteet, kertovat iltapäivälehdet. 

Satakunnan käräjäoikeuden syyttäjän mukaan mies jäi kiinni normaalin huumausrikostutkinnan yhteydessä, ja asiaa käsitellään oikeudessa maaliskuun lopulla.

Iltalehden mukaan asiakirjoissa kerrotaan, että Hakulisen asunnosta löytyi minigrip-pusseja, joissa oli jäämiä amfetamiinista. Muusikon mukaan hänellä ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä asunnon kanssa enää kotietsinnän aikoihin vuonna 2012. Hän oli muuttanut pois asunnosta vuoden 2011 lopussa.

- Siellä on voinut käydä kuka tahansa minun jälkeeni. Kämppä jäi aivan tyhjäksi, kun muutin pois. On täysin mahdotonta, että minulta olisi jäänyt sinne mitään, Hakulinen kertoo lehden printtiversiossa.

Syytteessä on myös toinen kohta, joka käsittelee Hakulisen epilepsialääkkeitä. Muusikko on joutunut Iltalehden mukaan pakottavassa tilanteessa hankkimaan kuusi lääketablettia, joita käytetään kohtauksen tullessa. Hakulisen mukaan hänellä on laillinen resepti, mutta lääke oli päässyt loppumaan.

- Huume-epäilyssä ei ole päätä eikä häntää. Se on täyttä paskaa, Hakulinen kertoo Iltalehdelle.

Ilta-Sanomille muusikko ihmettelee, ettei hänelle ollut tullut edes haastetta ennen kuin hänen ystävänsä lukivat asiasta lehdestä.

- Miksei poliisista ilmoitettu, että joudun rosikseen? Pyysin haasteen torstaina, mutta siinä ei ole vielä alla nimeäni, Hakulinen kertoo lehden nettisivuilla.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat