Anthony Bourdain: Mikään ei seksikkäämpää kuin nainen, joka syö juuri mitä haluaa

10.03.2013 22:15 - Rea Tallgren

Anthony Bourdain on yhdysvaltalainen kirjailija ja kokki, jonka ohjelma Anthony Bourdain minilomalla tulee JIMiltä. Tuoreessa haastattelussa Bourdain kertoo, mikä naisessa on seksikästä ja miten treffien ruokakulttuurin pitäisi muuttua.   

Anthony Bourdain on tullut tutuksi ohjelmistaan Anthony Bourdain maailmalla ja Anthony Bourdain minilomalla. Ohjelmissaan mies matkustaa ympäri maailman ja tutustuu eri paikkojen ruokakulttuureihin. Mies on käynyt ohjelman tiimoilta myös Suomessa.

Tuoreessa haastattelussa Bourdain sanoo säälivänsä sellaisia naisia, jotka eivä uskalla syödä esimerkiksi treffeillä juuri sitä mitä haluavat. 

- Jos ihminen on todella tarkka siitä, mitä syö ja miten siististi syö, on hän luultavasti kontrollifriikki myös elämän muilla osa-alueilla, joten seksinkään on turha odottaa olevan kovinkaan villiä, mies muotoilee.

Hänen mukaansa jokaisen naisen tulisi treffeillä tilata juuri sitä ruokaa mitä tekee mieli - ja mitä isompi annos, sen parempi.

- Se, ettei mieti turhan tarkkaan mitä suuhunsa pistää, kertoo siitä, että on tasapainossa ja tyytyväinen itseensä. Se on viehättävää, Bourdain selittää.

Oman vaimonsa ruokahalua mies on ihaillut ensitreffeistä lähtien. 

- Hän söi suunnattoman ison annoksen alusta loppuun. Ravintolahenkilökunta antoi hänelle aplodit hänen lopetettuaan, mies muistelee. 

Anthony Bourdain minilomalla JIMillä perjantaisin klo 18.00. 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat