Borat-tähden vaimo Isla Fisher: Avioliittoni on kaukana normaalista

26.03.2013 16:15 - Rea Tallgren

Näyttelijä Isla Fisher on naimisissa Sacha Baron Cohenin kanssa. Nainen kertoo tuoreessa haastattelussa, ettei heidän parisuhteensa todellakaan ole tavanomaisimmasta päästä. 

Isla Fisher on ollut jo pitkään naimisissa Borat- ja Bruno-tähti Sacha Baron Cohenin kanssa. Elokuvissa Baron Cohen on pistänyt itsensä todella likoon esittäen roolihahmoaan oikeille ihmisille, jotka eivät ole tienneet, että heitä kuvataan viihde-elokuvaan.

Jotkut ylistävät miestä neroksi hänen erikoisten rooliensa takia, toiset taas vihaavat häntä koko sydämestään. Fisher tunnustaakin, että pariskunnan on elämä on miehen työn takia kaikkea muuta kuin tavallista. 

- Kun hän oli kuvaamassa elokuviaan, oli täysin normaali keskustelu meidän välillämme pohtia, kuinka monta ihmistä meidät on nyt haastanut oikeuteen, ja minä en voinut esimerkiksi ikinä tietää, oliko mieheni enää hengissä, Fisher kertoo. 

Nyt pariskunnan elämä on kuitenkin hieman tasaantunut, ja tällä hetkellä he keskittyvät hoitamaan kahta lastaan, viisivuotiasta Olivea ja kaksivuotiasta Elulaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat