Himoliikkuja Baba Lybeck ei stressaa ruokavaliostaan: Syön päivittäin suklaata!

14.04.2013 12:15 - Reetta Haverinen

Jos Baba Lybeck saisi valita, hän eläisi pelkällä suklaalla.  

Muun muassa juoksua, tanssia, kahvakuulailua ja pyöräilyä harrastava urheiluhullu toimittaja Baba Lybeck ei jaksa pingottaa syömisestään. Herkuttelu kuuluukin hänen päivittäisiin rutiineihinsa.

- Rakastan suklaata ja saan siitä voimaa. Tumma suklaa on parasta ja Fazerin Sininen erinomaista. Syön suklaata päivittäin sellaisenaan tai erilaisina suklaakakkuina ja herkkuina, Lybeck kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Lybeck kertoo, että hänellä on kotona ja töissä erilaisia suklaajemmoja, joihin hän tapaa piilottaa lempiherkkujaan. Suklaahimon yllättäessä nainen koluaa läpi mahdolliset piilonsa. Jos kaikki kätköt on tutkittu eikä suklaata löydy, Lybeck kertoo hätätapauksissa tekevänsä mössöä kaakaosta, sokerista ja maidosta.

Vaikka suklaata kuluukin, ei se naisen hoikassa varressa pahemmin näy. Lybeck kertoo, että on ollut aina pienikokoinen, ja oman kehon hyväksyminen on vienyt häneltä vuosia. Koulussa ollessaan hän saikin kuulla runsaasti laudaksi nimittelyä.

- Yritin syödä itseäni isommaksi, mutta se ei onnistunut. Välillä mietin, olenko nainen ollenkaan, Lybeck muistelee.

Helsingin Sanomien haastattelussa nainen kertoo, että runsas urheiluharrastus ja pienikokoisuus edellyttävät sitä, että hänen tulisi muistaa nykyisinkin syödä tavallista ruokaa tarpeeksi.

- Valitettavasti pelkällä suklaalla kun ei voi elää, Lybeck kertoo haastattelun lopuksi.

Lähde: Anna, HS

Kilpailut

Uusimmat