Paris Hilton kertoo ahdistelijoistaan: ''Murhanhimoisia hulluja ja maanisia kosijoita''

16.05.2013 07:15 -

Seurapiiriperijätär Paris Hilton avautuu ensimmäistä kertaa tapauksista, joissa ahdistelijat yrittivät riistää naisen henkeä.

Kammottavaan näkyyn elokussa 2010 herännyt Paris Hilton koki kauhun hetkiä, kun perijätär huomasi ikkunan vieressä seisovan tumman hahmon.

- En ole koskaan kokenut mitään niin pelottavaa. Heräsin noin viiden aikaan aamuyöstä ikkunan paukutukseen ja huomasin ulkopuolella miehen, joka oli varustautunut kahdella lihaveitsellä. Hänen katseensa oli murhanhimoinen ja mies vaati kovaan ääneen minua avaamaan oven, Hilton muistelee.

Hilton jähmettyi ja rupesi kiljumaan. Kova ääni herätti onneksi myös hänen silloisen poikaystävän Cy Waitsin.

- Olin varma, että mies rikkoo ikkunan ja puukottaa minut kuoliaaksi. Onneksi poikaystäväni Cy tajusi tilanteen salamannopeasti ja haki aseensa. Cy juoksi ulos, pisti aseen Nathan Lee Parada -nimisen tunkeilijan ohimolle ja pakotti hänet polvilleen. Lopulta poliisit tulivat ja korjasivat Paradan talteen, nainen muistelee kauhistuneena.

Tämä ei ollut ainoa kerta, kun ahdistelijat ovat Hiltonin riesana. Vuonna 2011 James Rainford -niminen mies murtautui Hiltonin taloon ja yritti kosia naista. Mies tuomittiin 277 päiväksi vankilaan.

- Nämä tapaukset saivat minut todella pelokkaaksi ja pistivät minut ajattelemaan asioita. Lopetin klubeilla käynnin ja päätin olla poissa julkisuudesta. Halusin myös alkaa muokkaamaan ihmisten minusta saamaansa mielikuvaa tyhjäpäänä ja keskittyä bisnesuraani, Hilton painottaa.

Aikoinaan karille ajautunut ystävyyssuhde Kim Kardashianin kanssa on Hiltonin mukaan taas ennallaan.

- Olemme tunteneet toisemme lapsesta asti ja näin pitkä kaverisuhde kestää kyllä muutaman vuoden välirikonkin. Olen todella onnellinen Kimin puolesta, koska hän on aina puhunut rakkauden löytämisestä ja lapsen hankkimisesta. Nyt hänen unelmansa ovat käyneet toteen, Hilton herkistelee.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat