Kesän kuumimmat bikini-lookit ovat tässä - katso kuvakavalkadi tähdistä rannalla

20.08.2013 15:15 - Heli Thoren

Bikineissä voi näyttää samaan aikaan sekä tyylikkäältä että seksikkäältä. Sen tietävät myös nämä kaunottaret.

Onnistuneen rantatyylin ytimessä ovat hyvin istuvat bikinit. Kun kuljemme kohti syksyä, on mukava palata mietteissä helteeseen ja siihen, millaisessa tyylissä tähdet ovat ottaneet sen vastaan:

Nicole Richien, 31, kroppa on nähty myös huolestuttavan laihassa kunnossa, mutta sittemmin nainen on saanut takaisin kauniit muotonsa. Richien rantatyyli osoittaa, että tummat ja yksiväriset bikinitkin voivat näyttää upeilta, kun iho on sopivasti päivittynyt ja kasvoilla leveä hellehymy.

Vaaleaihoisen kannattaa pukea päälleen bikinit, joissa on enemmän väriä. Sen tietää myös maidonvalkeasta hipiästään tuttu Kelly Osbourne, 28, joka näytti ihastuttavalta kuviollisissa bikineissään. Hauskana yksityiskohtana rantatyylissä oli vaaleanliila kampaus, joka sopi sekin värien puolesta mukaan.

Näyttelijä Rachel Bilson, 31, yhdisti bikinityyliinsä kahta eri väriä. Yksinkertainen lappuyläosa ja simppeli alaosa näyttivät treenatun kaunottaren yllä hyvältä.

Kahden tyttären äiti Jessica Alba, 32,näyttäytyi Karibian perhelomalla monessa erilaisessa bikinityylissä. Kaikki näyttivät jumalaisen vartalon yllä yhtä hyviltä. Alban ihon sävyyn sopii hyvin niin värikkäämpi kuin simppelimpikin kokonaisuus.

Kilpailut

Uusimmat