Vauvakumpu kasvaa - Jennifer Love Hewittin äitiystyyli on räväkkä ja rokahtava

15.09.2013 20:15 - Katariina Näreaho

Herttaisena naapurintyttönä tunnettu Jennifer Love Hewitt räväytti rokahtavalla äitiystyylillään.

Esikoistaan odottava näyttelijätär Jennifer Love Hewitt osoittaa, ettei odottavien äitien tarvitse pukeutua pelkkiin verkkareihin ja t-paitoihin. Myös nahkaliivit, pillifarkut ja trendikkäät lenkkarit näyttävät hyvältä suuren vauvavatsan kanssa.

Hewitt ja hänen kihlattunsa Brian Hallisay kertoivat raskaudesta kesäkuussa. Naisen mukaan odotusaika on ollut antoisaa ja ihanaa, tosin se on vaatinut hieman totuttelemista.

- Välillä on ollut hankala tottua uusiin outoihin juttuihin, kuten esimerkiksi siihen, että lantioni menee tunnottomaksi öisin. Joudun jatkuvasti vaihtamaan asentoa. Olen myös alkanut ääntelemään kuin mummot, kun kävelen portaita alas, Hewitt kertoi taannoin Us Weekly -lehdelle.

Tällä hetkellä tummaa kaunotarta voi ihailla Suomen televisiossa TV5:llä. Uusi Client List -sarja alkoi syyskuun alussa ja se tulee sunnuntaisin klo 22.00.

Sarja kertoo kiltistä yksinhuoltajaäidistä Riley Parkista (Jennifer Love Hewitt), joka ajautuu rahapulassaan töihin terveyshoitolaan, jonka hierojat tarjoavat asiakkailleen myös maksullista seksiä.


Kilpailut

Uusimmat