Suomen seksikkäin tosi-tv-tähti ilmestyy ruutuun tänään

08.10.2013 08:15 - Mikko Räsänen

Tänään alkava Maatilan prinsessa -sarja esittelee yleisölle Suomen seksikkäimmän tosi-tv-tähde.

Nora Tissari voi olla suurelle yleisölle vielä tuntematon. Tämä 161-senttinen taskuvenus on noussut julkisuuteen voitettuaan taannoin Suomen seksikkäin -kilpailun. Tämän päivän jälkeen Noraa voi perustellusti kutsua suomen seksikkäimmäksi tosi-tv-tähdeksi, sillä hän on mukana illalla alkavassa Maatilan prinsessa -realitysarjassa.

Ohjelmassa kymmenen kaupunkilaisnaista joutuu muuttamaan maalle ja elämään maatilan arkea kaikkine sen töineen.

- Lähdin ohjelmaan mukaan näyttääkseni, että kyllä me stadilaisetkin osataan, kertoo Nora, joka on syntyperäinen helsinkiläinen.

- Halusin myös todistaa, että vaikka on nätti, ei ole automaattisesti bimbo, hän korostaa.

Julkisuuteen on jo levinnyt tietoa, että kymmenen naisen yhteinen maatilaseikkailu ei sujunut ilman kissatappeluita, vaan ajoittain naisten väliset tunteet kuumenivat. Nora kuitenkin korostaa, että hän ei maalla ollut osallisena pahimmissa taisteluissa.

- En ole koskaan ollut missään noin suuren tyttöporukan kanssa. Minun osaltani kokemus oli kuitenkin vain positiivinen ja tuntui luokkaretkeltä.

- Tämä oli myös ensimmäinen tv-ohjelma, missä olen ollut mukana. Minulla oli tietty ennakkokäsitys tosi-tv-ohjelmista ja niiden teosta, mutta tämä oli positiivinen yllätys. Ei yhtään sellaista, mitä olin ajatellut realityn olevan. Näköjään tosi-tv:n tekeminen voi olla hauskaakin, Nora kertoo.

Maatilan prinsessa
TV5
Tänään klo 20.00

Kilpailut

Uusimmat