Paljastuksia kulisseista: Tällaisia Maatilan prinsessa -ohjelman kisaajat todella ovat

09.10.2013 08:15 - Heli Thoren

TV5:n uuden reality-sarjan naisissa riittä pureskeltavaa. The Voice sai sisäpiiritietoa ohjelman kisaajista.

TV5:n uusi realitysarja Maatilan prinsessa vie keskelle maaseudun rauhaa kymmenen naista, jotka taistelevat Maatilan prinsessa -tittelistä. Ohessa esittelytekstit kaikista kilpailijoista:

Jasmine Tukiainen, 24

Jasmine on julkisuudesta tunnetun Johannan ja Julian pikkusisar. Katraasta rauhallisin ja ujoin kaunotar kertoo pitävänsä maaseudusta. Silti nainen kertoo, ettei hän sovi lehmien ja viljapeltojen keskelle. Kulisseista kerrotaan, että vaikka nainen ensin antaakin itsestään ujon kuvan, se muuttuu, kun naisen oppii tuntemaan paremmin.

Saana Uimonen, 21

Saana ei ole ensimmäistä kertaa maatilalla, vaikka hän kokeekin tätä nykyä kuuluvansa kaupunkilaistyttöihin. Maaseudun ihmisiä Saana kuvailee junteiksi. Kulisseista kuuluneiden huhujen mukaan Saana aiheutti kuvauksissa jännittäviä käänteitä. Naisen kerrotaan olevan todellinen draamaqueen.

Henna Kalinainen, 24

Hennalle maatilan elämä on tullut tutuksi jo isoäidin helmoissa Lapissa pikku tyttönä. Henna rakastaa luontoa ja eläimiä. Henna on kokenut reality-persoona, joka tietää, miten peliä pelataan.

Nora-Maria Tissari, 22

Nora-Maria ei paljon maaseudusta piittaa - lapsenakin hänet piti pakottaa maaseudulle mukaan. Jos edessä on konflikteja, Nora-Maria pyrkii selviämään niistä puhumalla. Hän ei teroittele kisassa kynsiään, vaan on rempseä ja mukava kisakumppani.

Kelly Kalonji, 26

Kongossa syntynyt Kelly pokkasi Miss Helsinki -tittelin vuonna 2013. Nainen välttelee viimeiseen asti löysiä mökkiverkkareita, ja luo lantaaki ennemmin hepenissä. Kulisseista kerrotaan, että nainen on todellinen prinsessa ja puhuu asioista suoraan ja kaunistelematta.

Emmi Surakka, 21

Kassaneitinä työskenetelevän Emmi kertoo, että ennen kisaan osallistumista, hän oli kerran nähnyt lehmän. Emmin lempeä ulkomuoto saattaa hämätä. Todellisuudessa nainen on piinkova kilpailija.

Anna Eriksson, 25

Helsinkiläinen karaoke-emäntä Anna tietää, miten maatilalla toimitaan. Anna on lempeä ja pyrki kisan aikana pitämään rauhaa yllä. Anna luonnehditaan kulisseista kaikkien kaveriksi.

Suvi Pitkänen, 26

Suvi on harrastanut ratsastusta, joten eläinten kanssa elo ei tule naiselle yllätyksenä. Siviilissä suvi on pienen vauvan äiti, ja äidillisyys tuli esiin myös kisassa. Suvi ei kisaa kynnet pystyssä, vaan haluaa tulla ihmisten kanssa toimeen.

Kirsikka Kelloniemi, 43

Kirsikka tunnetaan aikuisviihdetaiteilijana. Kirsikka uhkasi jo ennen kisaan lähtöä, että ei pelkää käyttää kurinpitotoimenpiteitä, jos nuoremmat kisakollegat hyppivät silmille. Kulisseista kerrotaan, että Kirsikka on yksinäinen ratsastaja, joka piti sopivan etäisyyden muihin prinsessan titteliä tavoitteleviin.

Suvi Pehkonen, 36

Kampaajana siviilissä työskentelevä Suvi kertoo pelkäävänsä eläimiä. Nainen tunnetaan myös äkkipikaisesta luonteestaan. Suvi ei myöskään pelkää kilpailemista, ja hänen kerrotaankin olevan kova taktikoimaan.

Maatilan prinsessa alkaa TV5:llä 8.10. Ohjelma tulee tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.

Kilpailut

Uusimmat