Maatilan prinsessa -kaunottaren minihame paljasti jälleen liikaa - katso

22.10.2013 08:15 - Mikko Räsänen

Maatilan prinsessa -realitysarjan kaunottarista yksi tuntuu vilauttavan paljasta pintaa niin usein, että kyse ei välttämättä ole vahingoista.

Maatilan prinsessa -sarjassa kymmenen kaupunkilaisnaista kisailee siitä, kuka selviää maatilan arjessa parhaiten ja voittaa 10 000 euroa sekä maatilan prinsessan tittelin. Jo sarjan ensimmäisistä jaksoista lähtien on ollut selvää, että kisa voitosta on kova.

Myös kisaajien keskinäinen kyräily on jakso jaksolta lisääntynyt, ja kilpasiskot katselevat toistensa esiintymistä ja ulkonäköä. Ehkä eniten keskustelua on herättänyt Saana Uimonen, joka viime viikon vaateviestissä riisui itsensä täysin alasti ainoana kilpailijana.

- Minä olen poseerannut Playboyssa, mutta en olisi juossut alasti tv-kameroiden edessä, Suvi Pitkänenkin ihmetteli Saanan viuhahdusta.

Eräs osallistujista kuvaili Saanaa hyvin kaksijakoiseksi.

- Silloin, kun ei kuvata, Saana on rauhallinen ja jopa hiljainen. Mutta kuvausten alkaessa hän onkin vaihtanut päälleen paljastavat vaatteet ja todella energinen ja kuin eri ihminen.

Jos prinsessakokelaat taistelevat voiton lisäksi myös huomiosta, on Saana ainakin onnistunut hyvin, sillä hänen viuhahduksensa nousi viime viikon puheenaiheeksi. Ja Saanan vilauttelu jatkuu tälläkin viikolla.

Eräässä tämän viikon tehtävässä prinsessat joutuvat nimittäin etsimään aarretta toisiinsa sidottuina. Sattumalta Saana on jälleen löytänyt päälleen mikrokokoisen hameen ja kuin sattumalta hän onnistuu kyyristymään kontalleen aarteenetsintään kameroiden edessä niin, että hame nousee ja paljastaa hänen alushousunsa.

Mitä arvelette, ovat Saanan vilautukset vahinkoja, vai tarjoileeko hän tarkoituksella toistuvasti katsojille silmänruokaa?

Maatilan prinsessa
TV5
Ti-To klo 20.00

The Voice ja TV5 kuuluvat SBS Discoveryyn.

Kilpailut

Uusimmat