Ylvis Show alkaa Kutosella: Sensaatiosuosioon nousseen kettuvideon tekijät Suomen televisioon

22.10.2013 11:15 - Rea Tallgren

Norjalainen koomikkoduo Ylvis nousi maailmanmaineeseen salamavauhdilla, kun heidän The Fox (What Does the Fox Say?) -videoaan katsottiin YouTubessa neljän päivän aikana yli seitsemän miljoonaa kertaa.

The Fox (What Does the Fox Say?) -videosta tuli vain muutamassa päivässä hurja internet-sensaatio kun sitä katsottiin viikossa yli 20 miljoonaa kertaa ympäri maailman. Videon takana ovat norjalaiset koomikkoveljekset Bård Ylvisåker, 31, ja Vegard Ylvisåker 34, jotka halusivat videolla mainostaa Ylvis Show -sarjaansa.

Miehet onnistuivat tavoitteessaan vähän turhankin hyvin, ja videon suosio on vienyt heidät nyt muun muassa Amerikkaan ja vieraaksi Ellen DeGeneres Show'hun. Nyt veljekset saapuvat myös Suomen televisioon kun Kutonen aloittaa sarjan esittämisen marraskuun alussa.

Veljesten erilainen talk show koostuu sketseistä, videoista, villeistä stunt-tempuista sekä kuuluisien norjalaisten humoristisista haastatteluista. Kutonen aloittaa esittämisen sarjan tuoreimmasta eli kolmannesta kaudesta vain kaksi kuukautta Norjan ensiesityksen jälkeen.

Ylvis Show nähdään Kutosella 5.11. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 22.00.

Katso koomikkoveljekset maailmanmaineeseen nostattanut kettuvideo alta.


Kilpailut

Uusimmat