Alexander Stubb kohtasi kaksoisolentonsa - katso kuva

25.10.2013 09:45 - Mikko Räsänen

Alexander Stubb ja Voicen Sääpoika-Dennis ovat kuin veljekset.

Kun Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb tuli vieraaksi Voicen aamuun, oli hän jo tietoinen, että toimituksessa on juontaja, joka näyttää epäilyttävän paljon Stubbilta.

- Missä on Sääpoika-Dennis, ministeri kyseli heti sisään päästyään.

Dennis odotti Stubbia studiossa, ja kohdatessaan kaksikko sai ylimääräistä syytä nauruun, kun he huomasivat valinneensa sattumalta saman näköiset paidat.

Haastattelun jälkeen niin Dennis kuin Stubb halusivat kohtaamisesta muistoksi kaksoisolentokuvat. Stubb julkaisi sen välittömästi Twitterissä.

Stubbin ja Dennisin identtinen ulkonäkö ei kuitenkaan välttämättä ole pelkästään hyvä asia. Toimituksessa nimittäin ollaan jo huolissaan siitä, aiheuttaako Dennis ulkonäöllään kansallisen turvallisuusriskin, sillä eihän se käy päinsä, että kuka tahansa Sääpoika voi kävellä ministeriöön ja alkaa tehdä päätöksiä ministerinä esiintyen.

Lukijoilta ja kuulijoilta kaivataan nyt ohjeita, mitä Dennis voisi ulkonäölleen tehdä erottuakseen ministeristä. Olisiko parran tai viiksien kasvattaminen tarpeeksi, vai pitäisikö päähän ottaa permanentti tai kasvattaa heviletti?

Kilpailut

Uusimmat