Jennifer Love Hewittin tähdittämä roisi tv-sarja lakkautetaan

03.11.2013 09:15 - Katariina Näreaho

Suomen televisiossa syksyllä alkanut Client List on päätetty lopettaa.

TV5:llä syyskuussa alkanut Client List kertoo kiltistä yksinhuoltajaäidistä, joka ajautuu rahapulassaan töihin terveyshoitolaan, jonka hierojat tarjoavat asiakkailleen myös maksullista seksiä.

Jennifer Love Hewittin tähdittämä sarja aiheutti USA:ssa kohun jo ennen ensi-iltaansa, sillä ammattihierojat katsoivat sarjan sarjan vahingoittavan heidän ammattikuntansa mainetta. Hierojat keräsivät yli 6 000 nimeä addressiin, jolla he yrittivät saada estettyä sarjan esittämisen. Adressilla ei ollut toivottua vaikutusta, vaan sarja sai ensi-iltansa ja osoittautui niin suosituksi, että kanava tilasi siitä toisenkin tuotantokauden. Valitettavasti nyt on päätetty, että ohjelmaa ei tulla jatkamaan toisen kauden jälkeen.

Varsinaista syytä ohjelman lakkauttamiselle ei tiedetä, mutta ilmeisesti Hewittin ja tuotantoyhtiön pomojen välillä on ollut jonkinlaisia erimielisyyksia. Yksi skismaa aiheuttanut aihe oli se, kuka näyttelee kolmannella kaudella Hewittin roolihahmon lapsen isää. Näyttelijätär olisi halunnut pestata rooliin oman miehenstä, mutta tuotanto oli toista mieltä.

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat