Nainen käytti 30 000 euroa muuttuakseen seksikkääksi - katso ennen ja jälkeen -kuvat

19.11.2013 13:15 - Rea Tallgren

Raegan Sidley on käyttänyt omaisuuden näyttääkseen seksikkäältä. Lopputulos on saanut aikaan sen, että miehet haluavat häneltä vain seksiä ja naiset suhtautuvat häneen tympeästi, kertoo hän.

Raegan Sidley on vasta nuori, mutta hänellä on unelma. Hän haluaa olla menestynyt glamourmalli. Uran eteen on toki tehtävä töitä ja niinpä Sidley onkin käyttänyt noin 30 000 euroa ulkonäköönsä. Naisella on pitkät, mustat hiustenpidennykset, ripsenpidennykset ja rakennekynnet. Lisäksi hän on suurennuttanut rintansa kokoon 32G ja hänelle on lisätty huulien lisäksi myös poskiin ja leukaan implantit.

25-vuotias povipommi sanoo, ettei hänen "muovisen fantastisestaan" (omien sanojensa mukaan) ulkonäöstään ole pelkkää hyötyä. Naisen mukaan miehet eivät koskaan pyydä häntä treffeille, vaan haluavat häneltä vain seksiä. Myös niin kutsutut "tavalliset naiset" suhtautuvat häneen tympeästi ja esimerkiksi yökerhossa hän saa osakseen kateellisia katseita. Sen takia Sidley kertookin, että suurin osa hänen ystävistään koostuu nykyään muista glamourmalleista.

- He ymmärtävät minua ja tätä alaa parhaiten, Sidley summaa.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat Sidleystä tästä! Onko lopputulos sinusta 30 000 euron arvoinen?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat