Jäikö jotain tekemättä vuonna 2013, Madventuresin Riku ja Tunna?

31.12.2013 09:15 - Katariina Näreaho

Vuosi 2013 on ollut Riku Rantalalle ja Tuomas "Tunna" Milonoffille hyvin työntäyteinen. Miehiä työllistivät muun muassa Docventures-projekti sekä Kansainvälisen seikkailijan oppaan päivittäminen.

Mikä oli vuoden 2013 kohokohta?

Riku Rantala: Minulle se on ollut Docventures-pläjäys. Me tehtiin sitä koko vuosi. Alkuvuosi meni leffojen valinnassa ja dokkareiden katsomisessa, sitten kuvattiin materiaalia narulle ja syksyllä alkoivat suorat lähetykset. Oli helkkarin hienoa, että jengi lähti niin hienosti siihen messiin.

Tuomas "Tunna" Milonoff: Tietenkin vuoden 2012 jälkeinen koko maailmanlaajuinen transformaatio, joka näkyy meillä Madventuresin muuntumisena Docventuresiksi. Maailma on myös muuttunut paljon positiivisemmaksi, uskokaa tai älkää.

Jäikö jotain tekemättä?

Riku: Duunin To Do -listassa on aikalailla yliviivattavaa jäljellä. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että mikään ei tule koskaan täysin valmiiksi. Ei oteta liikaa paineita, vaan tehdään homma kerrallaan.

Tunna: Multa jäi lepäämättä.

Vaikuttaako matkailu joulunajan suunnitelmiinne?

Riku: Joulut pyritään viettämään Suomessa, mutta uudenvuodenjuhlat jäävät toisinaan väliin. Kaikkein paras olisi, jos pystyisi elämänsä järjestämään niin, että voisi lokakuun loppupuolella lähteä lätkimään, piipahtais jouluna Suomessa ja tulisi kokonaan takaisin sitten vappuna. Tämä on sellainen "kermat kakun päältä" -tyyli, jota moni eläkeläinen nykyään harjoittaakin.

Tunna: Joulupuuroja on joskus syöty muuallakin, mutta yleensä joulut ollaan Suomessa. Lähtö reissuun on yleensä hieman vuodenvaihteen jälkeen.

Paras paikka viettää uutta vuotta?

Riku: Tietysti hyvien ystävien parissa. Se on sitten ihan sama, missä sitä on.

Tunna: Nyt kun avaruusmatkailukin on kasvussa, niin mun unelma on jossain vaiheessa viettää uusivuosi avaruudessa.

Kilpailut

Uusimmat