Kim Kardashian jäi kiinni nolosta photoshoppauksesta

07.01.2014 13:45 - Mikko Räsänen

Kim Kardashian on monesti vakuutellut Instragram-kuviensa aitoutta. Nyt hän jäi kuitenkin kiinni nolosta kuvamuokkauksesta.

Kim Kardashian on jäänyt kiinni karkeasta kuvankäsittelystä, jolla hän on yrittänyt saada vyötärönsä näyttämään hoikemmalta. Kimin kannalta rysän päältä kiinni jäämisestä tekee kiusallista se, että hän on monesti kuvia julkaistessaan korostanut niiden aitoutta.

Tuoreissa kuvissa Kim on kaventanut omaa vyötäröään. Muokkaus olisi saattanut jäädä huomaamatta ellei Kimin takana olisi laattalattiaa ja vaatekaapin ovea, jotka ovat muokkauksen takia muuttuneet kaareviksi. Muokkauksen näkee selvimmin katsomalla valkoista ovea, joka kaartuu kohdasta, jossa kuvaa on vääristetty.

- Kyseinen muokkaus on todennäköisesti tehty Photoshopin liquify-työkalulla, jolla tuollainen lopputulos on saatu aikaan parissa sekunnissa. Ammattilainen olisi tajunnut, miten työkalun käyttö vaikuttaa kuvan taustaan ja osannut myös estää sen, joten on mahdollista, että muokkaaja on Kardashian itse, Voicen haastattelema suomalaisvalokuvaaja kertoo.

Kardashianin muokatut kuvat ovat nähtävissä alla.

Seuraa Kim Kardashianin Instragram-tiliä täällä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat