Anne-Mari Berg palaa julkisuuteen - rooli toimintaelokuvassa

20.01.2014 18:40 - Mikko Räsänen

Julkisuudesta viime vuosina hiljaiseloa pitänyt mallikaunotar Anne-Mari Berg on mukana kotimaisessa lyhytelokuvassa.

Julkisuudesta hetken poissa ollut Anne-Mari Berg tekee elokuvadebyyttinsä Jyväskylässä kuvatussa lyhytelokuvassa Rasvainen tiistai. Tiedotteen mukaan kyseessä on puolituntinen mustalla huumorilla höystetty toimintadraama, missä Berg näyttelee elokuvan keskiössä nähtävän rikollisen tyttöystävää, venäläistä Nadjaa.

Ammattimaskeeraajan käsissä Berg muuttui roolia varten värikkäiden meikkien avulla. Elokuvassa hän esiintyy pelkässä yöasussa kohtauksessa, missä hänen roolihahmoaan mm. uhataan aseella.

- Kohtauksen tekeminen oli hektistä, mutta alkujännityksen jälkeen eläytyminen rooliin alkoi sujua. Väkivaltaisen kohtauksen kuvaaminen sai sykkeeni nousemaan, Berg kertoo.

Ilkka Koivula on yksi elokuvan näyttelijöistä.

Kameran edessä nähdään myös ammattinäyttelijä Ilkka Koivula, joka lähti talkoohengessä projektiin mukaan luettuaan elokuvan käsikirjoituksen.

Elokuva on kokonaisuudessaan talkootyön taidonnäyte, sillä se on laitettu kasaan 700 euron budjetilla. Kaksi vuoden vuoden aikana tehtyyn elokuvaan ovat antaneet työpanostaan lukuista elokuvaharrastajat, teatterinäyttelijät sekä erilaiset media-alan ammattilaiset.

- Kenellekään ei ole maksettu yhtään mitään. Suomen kärkipään näyttelijöihin kuuluva Ilkka Koivulakin lähti mukaan ihan leffan idean innoittamana. On ollut hienoa huomata, kuinka useat tahot ovat olleet valmiita auttamaan tämän elokuvan teossa, kertoo elokuvan ohjaaja Rauli Ylitalo kiitollisena.

Rasvainen tiistai saa ensi-iltansa lauantaina 25.1. Jyväskylässä, ravintola Mustassa Kynnyksessä. Helsingissä, Kampissa, SC5 tarjoaa Rasvaisen tiistain näytöksen perjantaina 31.1. Elokuvaa tullaan tarjoamaan kaikille mahdollisille elokuvafestivaaleille ja kilpailuihin niin Suomessa kuin sen rajojen ulkopuolellakin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat