Kaikki artikkelit

Anne-Mari Berg vahvistaa The Voicelle, että hänen ja Apocalyptica-yhtyeen Pertun kuusi vuotta kestänyt suhde on ohi.
Julkisuudesta viime vuosina hiljaiseloa pitänyt mallikaunotar Anne-Mari Berg on mukana kotimaisessa lyhytelokuvassa.
Seiska uutisoi Apocalyptica-tähti Perttu Kivilaakson olleen salasuhteessa helsinkiläisnaisen kanssa, vaikka Perttu on kihloissa Anne-Mari Bergin kanssa. Voice tavoitti Pertun kommentoimaan kohua.
Viime kevään puhuttuihin tv-sarjoihin kuului tosi-tv-kisailu Viidakon tähtöset, josta nousi mediaan monia kohuotsikoita. Sarja on saamassa jatkoa toisen tuotantokauden merkeissä.
Itsekin silikonirinnat omaava povipommi Anne-Mari Berg varoittelee Twitterissä implanttien vaaroista.
Kohukaunotar Anne-Mari Berg hyökkää kovin sanoin uhkean Kim Kardashianin laulutaitoja vastaan.
Kohumissi Anne-Mari Berg ei enää kaipaa turhaa julkisuutta. Nainen haluaa tulevaisuudessa tulla tunnetuksia ainoastaan musiikin saralla.
Lukuisat mallit ja missit ovat kokeilleet siipiään myös laulajana. Nyt tähän joukkoon on liittymässä myös julkkiskaunotar Anne-Mari Berg.
Anna-Mari Berg kirjoittaa Seiskan blogissaan järkyttyneensä suuresti safarilla Thaimaassa. Reissu päättyi vuolaisiin kyyneliin ja järkytykseen.
Kohukaunotar Anne-Mari Bergin ja Apocalyptica-yhtyeestä tutun Perttu Kivilaakson suhteen tilasta on spekuloitu jo jonkin aikaa. Nyt pariskunta laittoikin luun kurkkuun niille, jotka luulivat parin suhteen olevan kivillä.
Kohukaunotar Anne-Mari Berg on mukana järjestämässä Miss Plastic -kilpailua. Kauneuskirurgisessa leikkauksessa käyneille naisille tarkoitettuun kilpailuun on Bergin mukaan tullut tasokkaita hakemuksia.
Kohumalli Anne-Mari Berg on seurustellut Apocalyptica-yhtyeessä vaikuttavan Perttu Kivilaakson kanssa viime syksystä saakka. Pariskunta on ehtinyt puhua jo saman katon alle muuttamisesta, mutta tällä hetkellä suhteen tulevaisuudesta ei ole varmuutta.
Henna ja Antti Kurhinen ovat olleet huumekohun keskellä viime päivät. Jo aiemmin huumeiden vastaisesti puhunut kohukaunotar Anne-Mari Berg ei ymmärrä moista touhua.
Vastikään Martina Aitolehden kanssa käräjöinyt kohumalli Anne-Mari Berg paljasti kuppikokonsa. Bergin mukaan Miss Plastic -kisaan osallistuu saman kuppikoon omaava kisaaja.
Julkkispariskunta Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen sekä kohumalli Anne-Mari Berg ovat saaneet tuomionsa. Heistä jokainen sai sakkorangaistuksen.
Kohukaunotar Anne-Mari Berg haluaa irtautua julkisuudesta. Neito kertoo Savon Sanomien haastattelussa yrittäneensä sitä jo vuosia.