Ex-Miss Suomi kokeilee matkanjohtajan työtä Espanjassa

19.02.2014 11:30 - Mikko Räsänen

Noora Hautakangas odottaa innolla huhtikuista haastetta, jolloin hän toimii matkanjohtajana Espanjassa 30:lle suomalaiselle kilpailuvoittajalle.

The Voicen iltapäivää juontava Noora Hautakangas saa huhtikuussa yhden uransa erikoisimmista työtehtävistä, kun hän lähtee matkanjohtajaksi Barcelonaan luotsaamaan 30:n suomalaisen seuruetta.

Pesti Barcelonaan tuli Nooralle mieluisena yllätyksenä, sillä kaupunki on hänelle entuudestaan tuttu.

- Olin siellä viimeeksi vuodenvaihteessa. Kävi myös todella kummallinen sattuma, sillä tuolla reissulla käyttämäni hotelli on sama, mihin seurueemme tulee huhtikuussa majoittumaan. Paikat on siis jo tarkistettu etukäteen, Noora kertoo nauraen.

Kyseistä hotellia tai muitakaan matkan yksityiskohtia Noora ei voi paljastaa, sillä kaikki matkalle pääsevät tulevat voittamaan matkansa Voicella on lentokone -kilpailusta. Matkan tarkka sisältö taas pidetään voittajilta salassa viime hetkeen asti. 

Radiojuontajana ja entisenä Miss Suomena tunnettu Noora arvelee olevansa puhelias matkanjohtaja.

- Normaalisti voisin olla sählä, joka saa niin itsensä kuin koko porukan eksymään. Nyt on onneksi niin tuttu kohdekaupunki, ettei tuota vaaraa pitäisi olla.

- Haluan olla innostava ja asiantunteva matkanjohtaja, Noora kertoo.

Voicella on lentokone -kilpailuun voi käydä osallistumassa osoitteessa http://www.voice.fi/vol. Instagram-käyttäjillä on erityismahdollisuus voittaa paikka lentokoneeseen, sillä yksi matkapalkinto arvotaan niiden suomalaisten Instagram-käyttäjien kesken, ketkä ovat julkaisseet tilillään kuvan, joissa esittävät lentokonetta ja lisänneet siihen hashtagit #vol2014 ja #planeing.

Lue lisää kilpailusta täältä.

Kilpailut

Uusimmat