Kuka oli illan kaunotar? MTV Movie Awards keräsi tähdet yhteen

14.04.2014 11:45 - Heli Thoren

Rentous ja seksikkyys olivat avainsanoja Los Angelesissa järjestetyssä gaalassa.

MTV Movie Awards keräsi viikonloppuna viihdealan kaunottaret yhteen Los Angelesissa. MTV:n gaala on pukukoodilta suuria elokuvagaaloja rennompi. Näin punaisella matolla nähtiin irroittelevampia kokonaisuuksia.

Rita Ora luotti kohtalokkaaseen tyyliin. Brittilaulaja tunnetaan asuista, jotka eivät takuulla jää huomaamatta. Näin oli tälläkin kertaa. Laulaja saapui gaalaan pitkässä mustassa puvussa, jonka kaula-aukko oli hyvin antava. Pitkät vaaleat kutrit hulmusivat vapaina ja naisen tavaramerkki: kirkkaanpunainen huulipuna oli myös lookissa mukana.

Jessica Alba oli jättänyt pitkät puvut kotiin ja paljasti säärensä leikkisää 50-lukua henkivässä asussa. Kirkkaankeltaisessa hameessa oli paljon helmaa ja valkoinen tuubitoppi paljasti hoikan vatsan.

Rihannan valkoinen asu oli kohtalokas ilmestys punaisella matolla. Mekon aukeavat liepeet paljastivat sääret ja reidet. Myös naisen asusteet olivat kirkkaanvalkoiset.

Tuore Oscar-voittaja Lupita Nyong'o ihastutti kirjavassa mekossa. Kaunotar oli yksi värikkäimmistä ilmestyksistä gaalassa.

Mila Kunis esitteli pyöristynyttä vatsaansa ja suloista hymyään. Näyttelijä luotti juhlatyylissään mustaan.

Kilpailut

Uusimmat