Petri Nygård lavavaginastaan: Synnyn aina uudestaan tullessani sieltä

17.06.2014 19:15 - Katariina Näreaho

Suomiräppärin keikoilla nähtävä puhallettava alapää ei jää keneltäkään huomaamatta. Mutta mitä tapahtuu suurelle sukuelimelle jatkossa?

Petri Nygårdin räiskyvän lavashow'n ehdoton katseenkääntäjä on naisen sukuelin, jonka sisältä räppäri syöksyy lavalle. Nygård on ristinyt lavasteen Virpiksi. Nimi juontuu vuosien takaa jatkoilta, joissa muisteltiin silloisten seuralaisten nimiä.

- Emme muistaneet naisten oikeita nimiä, joten kutsuimme heitä Virpiksi ja Pirjoksi. Siitä lähtien naiset ovat olleet meille Virpejä ja Pirjoja, jos ei heidän nimiään muisteta, Nygård kertoo.

Suurikokoista puhallettavaa sukuelintä ei saa jokaisesta uimapatkakaupasta. Nygård kertookin, että Virpi on uniikkikappale, joka on tehty mittatilaustyönä Kiinassa. Sen suunnittelusta vastasi Nygård ystävineen.

- Olis ollu hieno nähdä heidän ilmeensä, kun lähetettiin tiedot sinne, että tällainen pitäisi saada.

Virpi on kulkenut Nygårdin mukana jo vuosia. Vielä tänäkin kesänä lavaste tullaan näkemään festarilavoilla. Artistin mukaan Virpi on kestänyt kulutusta hyvin ja on yhä eheässä kunnossa.

Mitä suurelle sukuelimelle tapahtuu sitten, kun aika siitä jättää?

- Kyllähän Virpi täytyy saada arvokkaasti eläkkeelle. Se on nähnyt ja kuullut todella paljon. Virpihän on vielä loistokunnossa ja vielä on paljon koettavaa.

Tilalle ei ole vielä kaavailtu uutta lavastetta, eikä Nygård innostu suuremmin ajatuksesta, että Virpi korvattaisiin suurella miehen sukuelimellä.

- Miehen elimestä ei sillä tavalla oikein voi tulla, ellei minua sitten liukastettaisi. Tai ehkä jonain siittiönä sieltä voisi tulla, Nygård tuumaa.

Räppärille Virpin läpi syöksyminen on lähinnä symbolinen asia. Hän ei pidä lavastetta hirveänä tai kauheana, pidemminkin luonnollisena asiana.

- Kun olen tässä urallani tullut ja mennyt, niin nyt joka kerta kun keikalla tulen sieltä läpi, minä ikään kuin synnyn uudelleen. Se on minulle sellainen symbolinen juttu. Toisaalta, voihan sitä myös vain kävellä lavalle, niinku Motörheadin Lemmy tulee ja sanoo, että me ollaan Motörhead ja me soitetaan rokkenrollia. 'Minä olen Petri Nygård ja tulin laulamaan teille pari laulua', ehkä ensi vuonna sitten aloitan tällä tavalla.

Petri Nygård esiintyy Voicen juhannuksessa Himoksella. Mies nähdään Himos-lavalla perjantaina. Lisätiedot tapahtumasta ja lippukaupan löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat