Voicen juhannuksessa esiintynyt Cascada hehkuttaa suomalaisyleisöä

21.06.2014 11:45 - Katariina Näreaho

Himoksella räväkän show'n vetänyt eurodance-yhtye palaa Suomeen keikoille joka kerta yhtä innoissaan.

Saksalainen eurodance-ryhmä Cascada keräsi juhannusaattona Himos-lavan täyteen festivaalikansaa. Voicen juhannuksessa esiintynyt poppoo veti energisen show'n pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Keulahahmo Natalie Horler oli flunssassa, mutta ei halunnut jättää odottamaansa keikkaa väliin mistään hinnasta.

Perjantainen oli Cascadalle ensimmäinen juhannuskeikka. Natalie kertoikin saapuvansa innolla mukaan hänelle entuudestaan tuntemattomaan keskikesän juhlaan.

- En tiedä paljoakaan juhannuksesta. Olin vain todella innoissani tulossa, sillä joka kerta kun tulemme Suomeen, tiedämme, että täällä yleisö ottaa meidät innolla vastaan. He haluavat bilettää ja he rakastavat dance-musiikkia, laulajatar hehkuttaa.

Keikan jälkeen fiilis oli artistilla äärimmäisen korkealla. "We want more" -huudot nostattivat tunnelmaa entisestään. Valitettavasti aikaa encorelle ei enää ollut.

- Suomalaiset ovat todella hulluja, he eivät ajattele mitään vaan menevät tunteen mukana, bilettävät ja tanssivat täysillä! Se on suurin kohteliaisuus jonka me artisteina voimme saada.

Lisää kuvia Voicen juhannuksesta löydät täältä.

Muut artikkelit tapahtumasta ja esiintyvistä tähdistä voit puolestaan voit lukea täältä.

Kilpailut

Uusimmat