Hurjapäät-tiimi julkaisi koskettavan kirjeen Paul Walkerin muistolle

11.07.2014 13:25 - Reija Saarinen

Hurjapäät 7 -elokuvan tuotantotiimi julkaisi koskettavan kirjeen auto-onnettomuudessa kuolleen Paul Walkerin muistolle.

Hurjapäät-elokuvista tutuksi tullut Paul Walker menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa viime vuoden marraskuussa. Miehen viimeiseksi elokuvaksi jäikin ensi vuonna ensi-iltaan tuleva Hurjapäät 7. Elokuvassa nähdään kohtaukset, jotka mies ehti kuvata ennen kuolemaansa. Kuvaamatta jääneissä otoksissa nähdään sen sijaan miehen veljet. Elokuvan kuvaukset saatiin päätökseen tällä viikolla. Tuotantotiimi juhlisit päättyneitä kuvauksia julkaisemalla koskettavan kirjeen edesmenneen Walkerin muistolle.

Suomensimme kirjeen vapaasti alle:

"Me haluamme kertoa, miten suunnattoman otettuja olemme teidän kaikkien tuesta. Meistä jokainen tunsi sen rakkauden ja voiman, jota fanimme meille lähetti tämän matkan aikan. Sen vuoksi me selvisimme loppuun asti.

Oli aika, jolloin emme tienneet miten pääsemme eteenpäin, vai pääsemmekö lainkaan. Mutta me kuuntelimme teitä, ja te ette pelkästään inspiroineet meitä jatkamaan eteenpäin, vaan saitte meidät myös tavoittelemaan kaikkien aikojen parasta Hurjapäät-elokuvaa.

Meidän perheemme on suuri ja vahva, mutta se ei tule enää koskaan olemaan kokonainen ilman Paulia. Jokainen meistä, jopa ne joille Hurjapäät 7 on ensimmäinen Hurjapäät-elokuva, halusimme tehdä parhaan mahdollisen elokuvan hänelle ja teille. Uskomme, että onnisutimme siinä."

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat