Huippuohjaajan ”dinosauruksentappokuva” aiheutti kohun Facebookissa

12.07.2014 15:15 - Eeva Rajala

Näyttää siltä, etteivät kaikki Facebookin käyttävät ymmärrä huumoria.

Facebookin käyttäjä Jay Branscomb halusi viihdyttää hänen seuraajiaan Facebookissa ja julkaisi 22 vuotta vanhan kuvan Jurassic Park -elokuvan kuvauksista. Kuvassa ohjaaja Steven Spielberg poseeraa kyykyssä mekaanisen triceratops-dinosauruksen edessä. Kuvatekstiksi Branscomb kirjoitti:

"Häpeällinen kuva huvin vuoksi metsästävästä miehestä, joka poseeraa juuri tappamansa triseratopsin vieressä. Olkaa kilttejä ja jakakaa tämä, jotta maailma voi nimetä ja häpäistä tämän halveksittavan miehen."

Niin käsittämättömältä kuin se kuulostaa, monet ihmiset luulivat, että kyseessä on aito dinosauruksentappokuva, ja ihmiset kommentoivat rajuun sävyyn kyseistä kamaluutta. Kuva on kerännyt tuhansia kommentteja.

"Yhtenä päivänä huomaamme, että olemme tappamassa kaikki tämän planeetan eläimet, ja tarvitsemme niitä selviytyäksemme. Mutta kun tajuamme tämän, on liian myöhäistä," eräs kommentoija kirjoitti.

Tosin voi olla, että monet kommentoijat ovat mukana vitsissä, eikä kukaan oikeasti ole vetänyt hernettä nenään kyseisestä kuvasta, sillä dinosauruksethan kuolivat sukupuuttoon miljoonia vuosia sitten.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat