Vaimo kuoli vuosia sitten – Rakkautta vain -tähti odottaa häntä edelleen kotiin

30.07.2014 13:00 - Eeva Rajala

Muun muassa Rakkautta vain -elokuvassa näytellyt Liam Neeson myöntää, ettei hän ole vieläkään sinut vaimonsa kuoleman kanssa.

Liam Neeson puhuu harvoin vaimonsa kuolemasta. Natasha Richardson loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2009. Myöhemmin hänen hoitonsa lopetettiin ja koneet pysäytettiin. Neeson odottaa edelleen, että vaimo kävelee ovesta sisään.

- Hänen kuolemansa ei koskaan tuntunut aidolta. Ei se tunnu vieläkään. On aikoja, kun kuule oven avautuvan, erityisesti ensimmäisinä parina vuotena... ...Joka kerta, kun kuulin oven avautuvan, ajattelin että kuulen hänen äänensä kohta, Neeson kertoo Loaded-lehdelle.

62-vuotias Neeson avautui myös siitä murskaavasta hetkestä, kun hän tajusi, että on aika sammuttaa koneet.

- Menin hänen luokseen ja sanoin, että rakastan häntä. Sanoin "rakas, tästä sinä et enää tule takaisin". Meillä oli sopimus, että jos jompikumpi joutuu vegetatiiviseen tilaan, me sammutamme koneet, Neeson muistelee.

Liam Neeson myöntää myös, ettei keskittyminen töihin vaimon kuoleman jälkeen auttanut koettuun kipuun millään lailla.

- Kipu iskee. Se iskee kuin aalto. Ihminen kokee vain perusteellisen epävakauden tilan. Maapallo ei ole enää vakaa. Sitten tila poistuu ja tulee sen jälkeen harvemmin, mutta se tulee vieläkin silloin tällöin, Neeson jatkaa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat