Orlando Bloom viettää villiä sinkkuelämää: Sutinaa Vampyyripäiväkirjat-kaunottaren kanssa

04.08.2014 10:50 - Katariina Näreaho

Mallivaimostaan eronnut Bloom on yhdistetty viimeaikoina moniin julkkiskaunottariin.

Hiljattain kerroimme Orlando Bloomin ja laulaja Erica Packerin mahdollisesta orastavasta suhteesta. Kaksikko oli nähty lämpimissä väleissä huvijahdilla ja huhut kertovatkin, että ilmassa olisi enemmänkin kuin pelkkää kesäheilastelua. Lue asiasta lisää täältä.

Nyt Bloom on kuitenkin yhdistetty toiseen tummaan kaunottareen, Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tunnettuun Nina Dobreviin. Bloom ja näyttelijätär nähtiin Comic-Con-tapahtuman juhlissa, joissa heidän väitettiin kohdanneen romanttisessa mielessä. Huhuja liikkui monta päivää ja nyt onkin saatu silminnäkijöiltä varmistus, että Bloom ja Dobrev ovat vaihtaneet tilaisuudessa kuumia suudelmia.

- He hempeilivät ainakin parinkymmenen minuutin ajan, lähde kertoo Us Weekly -lehdelle.

Silminnäkijöiden mukaan kumpikaan ei pystynyt pitämään illan aikana näppejään erossa toisesta. Kaksikko kävi myös yhdessä tanssilattialla pyörähtämässä.

Bloom ja Dobrev ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Heidät on nähty aiemminkin läheisissä väleissä, sillä viime tammikuussa kaksikko bongattiin käsikkäin. Läheisten mukaan Dobrev on aina tuntenut vetoa Taru sormusten herrasta -tähteä kohtaan.

Bloom erosi vaimostaan Miranda Kerrista viime syksynä. Parilla on yksi yhteinen lapsi, Flynn-poika. Dobrev puolestaan erosi vastanäyttelijästään Ian Somerhalderista keväällä 2013.

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat