Elokuvaklassikoille jatkoa: Haamujengi 3 tekeillä!

09.10.2014 07:25 - Karoliina Kotala

Haamujengi-elokuvat ovat tuttuja monelle 80-luvulla eläneelle ja kahdesta elokuvasta onkin muodostunut todellisia klassikoita. Haamujengi-fanit ovatkin innoissaan uusimmista uutisista.

Vuonna 1984 ilmestynyt tieteiskomedia sai jatkoa jo vuonna 1989, mutta sittemmin kolmatta osaa on odoteltu huonoin tuloksin. Kolmannen osan on huhuttu olevan työn alla jo vuosia, mutta alkuperäisistä elokuvista tutun näyttelijä Harold Ramisin kuoltua vuoden helmikuussa jatko-osaan lupautunut ohjaaja Ivan Reitman päätti luopua projektista. Reitman toimi ohjaajan kahdessa ensimmäisessä elokuvassa.

Nyt maailmalla on kuitenkin kuultu hyviä uutisia, kun Morsiusneidot-elokuvankin ohjaajana tunnettu Paul Feig ilmoitti Twitterissä ilouutisen:

"Se on virallista. Ohjaan uuden Haamujengi-elokuvan ja käsikirjoitan sen Katie Dippoldin kanssa. Elokuvassa tulee olemaan mukana hulvattomia naisia".

Kuvausaikataulusta tai lopullisesta työryhmästä ei ole vielä tietoa, mutta toiveikkaimmat uskovat Bill Murrayn tekevän ainakin pienen roolin elokuvassa.

Lähde: Bro Bible

Kilpailut

Uusimmat