Diandra bongaa ideoita tyyliinsä Instagramista - suurimmat idolit megajulkkiksia

28.10.2014 13:09 - Senni Loikala

Laulajatar kertoo olevansa todella avoin tyyliasioissa, joihin hän hakee inspiraatiota myös sosiaalisesta mediasta. Suurimpien tyyli-ikoneiden joukossa on kuitenkin maailmantähtiä, joista yksi on Beyoncé.

Dynamiittii-levyn vastikään julkaissut Diandra, 20, vieraili Voicen viikonlopun juontaja Petra Soikkelin juttusilla. Soikkeli kyseli laulajalta tämän tyyli-idoleista.

- Tykkään todella paljon Beyoncésta, siinä on niin cool mimmi, että huh huh! Ja Lady Gaga on ykkösidolini, mutta en minä ihan laittaisi päälle, mitä hän laittaa. Ja Rihanna on kanssa tosi cool tyyppi, sanoo Diandra.

Vaikka Diandra ei pukeutuisi yhtä räväkästi kuin Lady Gaga, on hän kuitenkin valmis kokeilemaan kaikkea uutta.

- Olen avoin kaikille tyyleille ja minulla on ollut vaikka minkä väristä tukkaa. Välillä saatan ottaa inspiraatiota lempijulkkiksiltani ja Instagramissa seuraamiltani ihmisiltä, Diandra kertoo.

Laulajaa auttavat tyyliasioissa myös kauneus- ja muotialan ammattilaiset.

- Yleensä menen kuitenkin minun meikkaajan ja stylistin luokse kysymään, että "Mitäs sulla on mielessä?", ja niillä on kauheat kasat kaikkia ihania ideoita, joita sitten aletaan yhdistelemään. Se on vähän sellaista palapeliä, mitä me aina kootaan, sanoo Diandra.

Vaikka Diandra on todella tyylikäs, niin monien mielestä hänen viehättävyytensä valttikortti on hänen aidossa ja sympaattisessa luonteessaan. Oletko sinä samaa mieltä?

Laulaja vieraili hiljattain myös Voicen videohaastattelussa, jossa hän kertoo tuoreesta levystään ja fiiliksiään kesken olevasta ajokoulusta. Pääset katsomaan videon täältä.

Kilpailut

Uusimmat